×
2024. 02 27.
Kedd
Edina
10 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.58 RON
100HUF = 1.28 RON
Sport

Városi Sportklub: a Mikulás járt az utánpótlás csapatnál

2023.12.06 - 12:23
Megosztás:
Városi Sportklub: a Mikulás járt az utánpótlás csapatnál
Nem csak ajándékot hozott, buzdítói szavai si voltak a növendékekhez a Mikulásnak. (Fotók: SzOVSK)
Több mint száz focistapalántát lepett meg Miklós-nap előestéjén az ősz szakállú öreg, a gyerekek egészen addig nem tudták miért terelték őket be a sportterembe, amíg a bejárat felől fel nem hangzott a Ho-hoo-hooo!

Megérkezett a Mikulás a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub gyerek korosztályos labdarúgóinak keddi edzésére. Az egyesület vezetői meghívására több mint 100 gyereknek okozott kellemes meglepetés a Télapó, aki természetesen nem jött üres kézzel, ajándékokat is hozott a cseperedő sportolóknak. Fülig érő mosollyal fogadták a kicsik a Mikulást, és tiszta szívből örültek az időszerű meglepetésnek.
Ráadásul a Télapót elkísérték az Olimpia VSK felnőtt csapatának játékosai is, akik a Liga 3 második helyén zárták az évet.

Mihăiță Mureșan, Zsiga Ervin, Denis Moldovan, Alin Burdeț, Răzvan Prodan, Moussa Samake, Adrian Micaș, Adrian Bura és Rareș Oșan, a technikai stábból Cosmin Iuhas, Ritli Zoltán és Ciprian Prodan voltak a Mikulás segítői, de elkísérte a különleges vendéget a Szatmárnémeti Olimpia VSK elnöke, Muresán István is.

Az ünnepi eseményen jelen volt Kereskényi Gábor polgármester is, aki örömét fejezte ki, hogy nagy számban jönnek a gyerekek a Szatmárnémeti Olimpia VSK-hoz, hogy Daniel Mărghitaș, Mihăiță Mureșan és Ioan „Lulu” Dragomir edzők mellett tanuljanak focizni.

hirek/2023/december/varosi-sportklub-a-mikulas-jart-az-utanpotlas-csapatnal-1.jpg
Senki nem maradt üres kézzel, száz mosolyt kapott a Mikulás.
A PromoMIX üzlet támogatásának köszönhetően a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub több mint 100 gyermeke kapott ajándékot magától a Télapótól.
Az ajándékosztás után következhettek a fényképek a Mikulással, a felnőttcsapat játékosaival, az edzőkkel, szülőkkel és polgármesterrel.

Szatmárnémeti Olimpia VSK

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 

 

Párbajtőr: 27. lett Tomşa egyéniben
Kiváló eredményt jegyzett a junior korosztályos Európa-bajnokságon a szatmári párbajtőrvívó, Ana Tomșa. Adrian Pop edző tanítványa a 27. helyen zárt a nápolyi torna egyéni viadalában.
Párbajtőr: 82. helyen zárt egyéniben Mézinger
Nem jöttek össze az asszók a szatmári vívóiskola növendékének a Nápolyban zajló kadet és junior vívó EB-n. De még hátravan a csapatverseny.
Párbajtőr: kilencedik lett csapatban Kurtinecz
A Kurtinecz Johanna, Erica Badea, Natalia Constantin, Alina Alexandrescu kvartettel felálló válogatott a nápolyi kadet EB-n bizonyított.