×
2022. 06 25.
Szombat
Vilmos
26 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.23 RON
Szatmárnémeti

Újraindul a londoni járat

2022.02.19 - 09:37
Megosztás:
Újraindul a londoni járat
Fotó: facebook.com/aeroportulinternationalsatumare
A Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér közösségi oldalán számol be a jó hírről, miszerint március 7-től ismét elindítja a Wizz Air a heti két londoni repülőjáratát Szatmárnémetiből.

A Wizz Air-tagok számára, korlátozott számban 104 lejes repülőjegyet is bevezet a légitársaság az újraindítás örömére. Ezentúl hétfőn és szombaton landol majd a londoni járat Szatmárnémetiben, a járattal kapcsolatos bővebb információkat a wizzair.com honlapon találnak az érdeklődők. S.B.

 

Három járattal bővíti kínálatát a Wizz Air Magyarországon
A Wizz Air három magyar érdekeltségű járattal bővíti kínálatát; júniustól Debrecenből Burgasz repülőterére, valamint Korfu irányába indít járatokat, Hévízről pedig Dortmundba repülhetnek az utasok — tájékoztatta szombaton a légitársaság az MTI-t.
11 lejért repülhetünk Szatmárról Rómába
Még sosem járt Rómában, de "átugrana" egy kávéra? A Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér által meghirdetett ajánlat szerint ebben a hónapban akár 11 lejért is lehet repülőjegyet vásárolni.
Nem indult a római  repülőjárat
Nagyon sokan fogadták kitörő örömmel a már évtizedek óta megfogalmazott igényre érkezett választ: menetrend szerinti repülőjárat köti össze Szatmárnémetit és Rómát — ám a július17–re már hetekkel korábban beharangozott start elmaradt.
Cookie