×
2022. 12 08.
Csütörtök
Mária
2 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.68 RON
100HUF = 1.20 RON
Külföld

Három járattal bővíti kínálatát a Wizz Air Magyarországon

2022.03.26 - 15:26
Megosztás:
Három járattal bővíti kínálatát a Wizz Air Magyarországon
A Wizz Air három magyar érdekeltségű járattal bővíti kínálatát; júniustól Debrecenből Burgasz repülőterére, valamint Korfu irányába indít járatokat, Hévízről pedig Dortmundba repülhetnek az utasok — tájékoztatta szombaton a légitársaság az MTI-t.

A közlemény szerint a cég utasai számára hamarosan további három úti cél válik elérhetővé Bulgáriában és Görögországban, illetve Németországban.
Felhívták a figyelmet arra, hogy indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért. A légitársaság továbbra is előírja a maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

Újraindul a londoni járat
A Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér közösségi oldalán számol be a jó hírről, miszerint március 7-től ismét elindítja a Wizz Air a heti két londoni repülőjáratát Szatmárnémetiből.
11 lejért repülhetünk Szatmárról Rómába
Még sosem járt Rómában, de "átugrana" egy kávéra? A Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér által meghirdetett ajánlat szerint ebben a hónapban akár 11 lejért is lehet repülőjegyet vásárolni.
Nem indult a római  repülőjárat
Nagyon sokan fogadták kitörő örömmel a már évtizedek óta megfogalmazott igényre érkezett választ: menetrend szerinti repülőjárat köti össze Szatmárnémetit és Rómát — ám a július17–re már hetekkel korábban beharangozott start elmaradt.
Cookie