×
2022. 06 25.
Szombat
Vilmos
27 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.23 RON
Szatmárnémeti

11 lejért repülhetünk Szatmárról Rómába

2021.12.13 - 09:18
Megosztás:
11 lejért repülhetünk Szatmárról Rómába
Még sosem járt Rómában, de "átugrana" egy kávéra? A Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér által meghirdetett ajánlat szerint ebben a hónapban akár 11 lejért is lehet repülőjegyet vásárolni.

Mit lehet kezdeni 11 lejjel? Vehet magának egy kávét, teát vagy csokit? De mi lenne, ha lemondana róluk egy másfél órás repülésért cserébe, élvezve a kényelmet és a 11 000 méteres magasság varázsát? – teszi fel a kérdést közösségi oldalán a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér, majd gyorsan meg is válaszolja azt: elszállhatna Rómába, meginni egy igazi kávét, a történelem illatával fűszerezve!

A WizzAir légitársaság ajánlata szerint ugyanis december 18-án és 21-én akár 11 lejért is Romába repülhetnek az érdeklődők a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtérről, igaz, a helyek száma korlátozott.

B. K.
 

Három járattal bővíti kínálatát a Wizz Air Magyarországon
A Wizz Air három magyar érdekeltségű járattal bővíti kínálatát; júniustól Debrecenből Burgasz repülőterére, valamint Korfu irányába indít járatokat, Hévízről pedig Dortmundba repülhetnek az utasok — tájékoztatta szombaton a légitársaság az MTI-t.
Újraindul a londoni járat
A Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér közösségi oldalán számol be a jó hírről, miszerint március 7-től ismét elindítja a Wizz Air a heti két londoni repülőjáratát Szatmárnémetiből.
A romákat érintő legnagyobb projekt Szatmár megyében
Elstartolt a régióban premiernek számító, Szatmár megye mindeddig legnagyobb, roma közösséget érintő projektje — az ötlet anno egy roma fiatalember, Godzsa Zsolt fejéből pattant ki, közössége felzárkóztatása, életminőségük javítása érdekében.
Cookie