×
2021. 06 15.
Kedd
Jolán, Vid
13 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.06 RON
100HUF = 1.41 RON
Nagykároly

Nagykárolyban az oltási maraton

2021.06.07 - 10:45
Megosztás:
Nagykárolyban az oltási maraton
Nagykárolyban folytatódik az oltási maraton, melynek helyszíne az élelmiszerpiacot működtető gondnokság székhelye mellett lett kijelölve.

Június 7-én, hétfőn 8-14 óra közötti időszakban várják az oltást igénylőket, az élelmiszerpiacon. Előjegyzés nélkül, ingyenesen kapják meg az egydózisú oltást az érdeklődők. Az oltási maraton során a Johnson&Johnson vakcinával oltanak, az igénylők pedig oltásukról az igazolást is kézhez vehetik a helyszínen. Az oltási maraton első órájában 14 személy élt a lehetőséggel.

Már csak 8 fertőzöttet  ápolnak kórházban
A közegészségügyi igazgatóság adatainak értelmében június 14-én Szatmár megyében 12 981 igazoltan koronavírus-fertőzöttet tartottak nyilván hivatalosan — ami azt jelenti, hogy az előző adatközlés óta 3 új esetet regisztráltak, az újratesztelt páciensnek közül pedig egynek lett ismét pozitív a teszteredménye.
GCS: 50 új koronavírusos megbetegedést jelentettek
A legutóbbi tájékoztatás óta 50 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte 12.076 koronavírustesztet végeztek - közölte hétfőn a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Tizedezrelékesek a járványadatok Szatmárban
Számtöredékek csak a járványadatok Szatmár megyében, ám ezzel együtt az oltási kampány is igencsak lassulni látszik — persze nagyon nem mindegy az sem, hogy a hivatalos vagy a valóban itthon élő lakosság számához viszonyítjuk a beoltottak számát.
Cookie