×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
17 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Szatmár megye

Ingyenes eb sterilizálási és élősködő-mentesítési akció

2024.02.13 - 13:13
Megosztás:
Ingyenes eb sterilizálási és élősködő-mentesítési akció
Egy általános állapotfelmérés is jár az ügyes kutyáknak! (Fotó: freepik.com)
Bécsi állatorvosokkal közösen szervez akciót a szatmárnémeti Ham ham Egyesület a Mobovet állatorvosi rendelő és a Szatmár megyei Prefektusi Hivatal március 2. – 4. között.

Március másodikán Szatmárzsadányban, március harmadikán Vetésen, március negyedikén pedig Pusztadarócon lesz lehetőség térítésmentesen ivartalanítani kan, vagy nőstény kutyákat, tájékoztatott a prefektusi hivatal. Ugyanitt oltást, mikrocsipet is kapnak majd az ebek, illetve tartós féregtelenítést is végeznek rajtuk, ugyancsak ingyen.

A polgármesteri hivatalokkal is közös akció időpont-egyeztetés alapján zajlik, nem számít milyen településen él a gazdi, vagy a kutya. A 0744231789-es telefonszámot kell hívni.

Hírszerkesztő

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 
 

Az Európai Bizottság eljárást indít a TikTok ellen
Lehet, hogy Európában hamarabb fogják betiltani a kínai szórakoztató platformot mint Amerikában? Mintegy első lépésként az EB felfüggeszti a TikTok mini-összeges jutalmazási programját.
Szatmárnémeti, két napon át a kutyák fellegvára — KÉPGALÉRIA
Szombaton és vasárnap a leghűségesebb négylábúak „szentélye” volt Szatmárnémeti, kétnapos kutyakiállítás volt a városban, négy rangos, a tenyésztők és kedvenceik számára fontos verseny köré szervezve.
Román, berni és közép-ázsiai juhász volt a „legjobban öltözött”- KÉPGALÉRIA
Szombaton és vasárnap zajlik az országos és nemzetközi versenyek köré szervezett kutyakiállítás Szatmárnémetiben. A szombati nap fénypontja, a „amilyen a kutya, olyan a népviselet” verseny volt.