×
2021. 09 29.
Szerda
Mihály
15 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.24 RON
100HUF = 1.38 RON
Nagykároly

Nagykároly Tour HI-Story

2021.09.09 - 16:00
Megosztás:
Nagykároly Tour HI-Story
A verseny által Nagykároly és környéke turisztikai értékeit szeretnék népszerűsíteni / Fotó: techradar.com
A nagykárolyi Gróf Károlyi Kulturális és Idegenforgalom-népszerűsítő Központ online versenyt hirdet Nagykároly Tour HI-Story címmel.

A szervezők azzal a céllal indították a versenyt, hogy felhívják a figyelmet Nagykároly és környéke turisztikai érdekességeire, amihez a jelentkezők a smart technológiát hívhatják segítségül. Az érdeklődők egy maximum nyolc másodperces videófelvétellel, filmmel vagy történettel nevezhetnek be. A felvételeket telefonnal kell elkészíteni, különböző turisztikai érdekességekről. Az alkotásokat a promovare.carei@gmail.com e-mail-címre várják a szervezők, egészen szeptember 30-ig. Egy versenyző korlátlan számú felvétellel vehet részt a versenyen, feltüntetve a teljes nevét, lakhelyét és a felvétel címét.

A beérkezett anyagok a Castelul Karolyi Carei Facebook-csoportban, a visitcarei Instagram-felületén és a visitcarei.ro oldalon tekinthetők meg. A versenyen való részvétellel a versenyzők hozzájárulnak a felvételek, a nevük, lakhelyük nyilvánossá tételéhez. Kiskorúak esetében a szülők, gyámok egyeznek bele a beküldött felvételek, illetve a személyes adatok közzétételéhez. A versenyzők beleegyeznek a beküldött anyagok felhasználásába a város turisztikai népszerűsítését célzó kampányokhoz. A nyertest egy turisztikai szakemberekből álló zsűribizottság fogja kiválasztani. A legeredetibb, legvonzóbb és legmeggyőzőbb felvétel készítője 100 eurós nyereményben részesül.

SZFÚ

Egy kedves családi program Nagykárolyban
Szombaton tartották meg a Papírsárkányok Napja elnevezésű rendezvényt a Nagykárolyi Termálstrandon.
Gólyahétvégét tartottak a Kalazanciban
Új közösségbe kerülni, ismerkedni, beilleszkedni — minden középiskolát kezdő, IX. osztályba lépő diák szembesül ezekben a napokban, hetekben a fenti kihívásokkal. De mindez könnyebbé válhat egy nyitott, befogadó, segítő környezetben.
Szakaszos útlezárás Nagykárolyban
Szeptember 27-én, hétfőn 6 órától kezdve útlezárásra kell számítaniuk a forgalom résztvevőinek Nagykárolyban, az 1 Decembrie 1918 utca egy részén.
Cookie