×
2021. 09 29.
Szerda
Mihály
15 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.24 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Lengyelországból hoztak érmeket az Unio judokái

2021.09.14 - 16:26
Megosztás:
Lengyelországból hoztak érmeket az Unio judokái
Két éremmel tértek haza a lengyelországi Wolbromból a Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozói, ahol már több mint egy évtizedes hagyománnyal rendelkező nemzetközi, korosztályos megmérettetést rendeztek.

A Krakkó szomszédságában levő településre romániai, magyarországi, csehországi és szlovákiai sportolók is érkeztek, így a Tereli Mihály, Ramona Igna edzőpáros tanítványainak alaposan meg kellett dolgozni a döntőbe jutásért is. A 12 éven aluli korosztályban Orosz Erin (45 kg) állhatott a dobogó legfelső fokára, míg Thiruvadi Arvind (42 kg) az 5. helyen zárt. Testvére, Thiruvadi Alesszia (35 kg) a 10 évesek versenyében bronzérmet szerzett. A 14 évesek között Alex Urâte (+60 kg) a hetedik helyen zárt.

Pesek Attila

Hat éremmel jöttek haza Nagyszebenből a judokák
Nagyszebenben léptek tatamira az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti VSK-Fușle Security SK cselgáncsozói, ahonnan egy arany-, két ezüst- és három bronzéremmel tértek haza.
Pelcz: „Ebből hagyományt akarunk teremteni”
Harmadik alkalommal rendezte meg a Judo Master egyesület az International Judo Cup Satu Mare korosztályos cselgáncs-megmérettetést, és a szatmárnémeti klub vezetője, Pelcz Attila bízik abban, hogy a következő években még többen jöttek el a tornára.
Cselgáncstorna a Both-teremben
A krakkói nyílt nemzetközi versenyen alapoztak a Judo Master szatmárnémeti cselgáncsozói, akik ezen a hétvégén hazai környezetben lépnek majd tatamira, az International Judo Cup Satu Mare korosztályos tornán.
Cookie