×
2024. 05 25.
Szombat
Orbán
24 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.59 RON
100HUF = 1.29 RON
Nagykároly

Ki lesz a nagykárolyi Év Hangja 2023? Pénteken kiderül!

2023.11.15 - 15:37
Megosztás:
Ki lesz a nagykárolyi Év Hangja 2023? Pénteken kiderül!
November 17-én, azaz pénteken 17:00 órai kezdettel, a Nagykárolyi Városi Színházban kerül sor a Star Select 2023-as kiadásának döntőjére.

Kik azok az énekesek, szólisták, akik az idei Év Hangja címért versenyeznek?

V-VIII. osztályosok korcsoportja: Bocrici Alessio Mattia, Borota Sahara, Csenteri Maya, Marița Sara, Paoletti Carla, Rus Carla és Ungureanu Maia.

IX-XII. Osztályosok korcsoportja: Babici Lorena, Basile Vanessa Joyce, Gindele Tiffany, Susan Alexandra és Üveges Kiara.

Az eseményre a belépés ingyenes!

 A Star Select tizedik alkalommal megrendezett versenyének előválogatójára egyébként november 7-én a Nagykárolyi Művelődési Központban került sor. A versenyre nevezett énekesek, szólisták számára kiírt megmérettetésre 16-an jelentkeztek, közülük 12-en jutottak tovább a döntőbe. A verseny zsűrijét a Nagykárolyi Művelődési Központ egykori hallgatói alkották: Buzaș Bianca, Maroșan Loredana, Chivari Manuel és David Andrei.

Hírszerkesztő

Giurgiu-Kovács Mónika a nagykárolyi RMDSZ polgármesterjelöltje
Zsúfolásig megtelt a Nagykárolyi Városi Színház pénteken délután. Itt szervezték meg a helyi RMDSZ rangsoroló közgyűlését, melyen arról is döntés született, hogy ki lesz a Szövetség színeiben induló polgármesterjelölt.
Kárpótolják a többnapos nagykárolyi áramszünet károsultjait
Több mint 175 ezer lejes kártérítést ítéltek meg azoknak a lakosoknak, akiket érintett a 2015-ös, több napig tartó nagykárolyi áramszünet. Három napnál is tovább maradt akkor áram nélkül a város mintegy fele.
Forgalomlassító konvojok Nagykárolynál és Szatmárnémetinél
Hiába a hétfő esti megegyezés a gazdák és a mezőgazdasági minisztérium között, kedd délelőtt Szatmárnémetiben és Nagykárolyban is forgalomlassító akcióba kezdtek gazdálkodók és fuvarozók.