×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
21 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Nagykároly

Keresik az Év Hangját Nagykárolyban

2023.10.26 - 10:01
Megosztás:
Keresik az Év Hangját Nagykárolyban
A Nagykárolyi Művelődési Központ és a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság idén is keresi az Év Hangját — tizedik alkalommal is meghirdeti az immár regionális szintű, Star Select könnyűzenei tehetségkutató vetélkedőt, diákok számára.

"Ha tehetségesnek érzed magad és szeretsz énekelni, akkor jelentkezz" - szól a szervezők felhívása. Jelentkezni pedig két korcsoportban — V-VIII. és IX-XII. osztály — lehet.

Az előválogató november 10-én, 15 órától lesz a Nagykárolyi Művelődési Központ 5-ös termében — erre minden versenyzőnek egy dallal kell készülnie, zenei kíséret nélkül.

A verseny november 17-én lez, szintén 15 órától a Nagykárolyi Városi Színházban, amelyre a versenyzőnek ugyancsak egy dallal kell készülnie, ez alkalommal zenei alap (negatív, mp3 formátum), vagy hangszeres - gitár, zongora - kísérettel.

Nevezni a tanintézményeken keresztül, vagy egyénileg is lehet november 6-ig a [email protected] e-mail címen, Star Select megjelöléssel.
Aki viszont személyesen jelentkezne, megteheti a művelődési központban, munkanapokon 14-18 óra között, az 1-es teremben. Kapcsolattartó személy: Szűcs József, telefon: 0744349943

Hírszerkesztő

Giurgiu-Kovács Mónika a nagykárolyi RMDSZ polgármesterjelöltje
Zsúfolásig megtelt a Nagykárolyi Városi Színház pénteken délután. Itt szervezték meg a helyi RMDSZ rangsoroló közgyűlését, melyen arról is döntés született, hogy ki lesz a Szövetség színeiben induló polgármesterjelölt.
Kárpótolják a többnapos nagykárolyi áramszünet károsultjait
Több mint 175 ezer lejes kártérítést ítéltek meg azoknak a lakosoknak, akiket érintett a 2015-ös, több napig tartó nagykárolyi áramszünet. Három napnál is tovább maradt akkor áram nélkül a város mintegy fele.
Forgalomlassító konvojok Nagykárolynál és Szatmárnémetinél
Hiába a hétfő esti megegyezés a gazdák és a mezőgazdasági minisztérium között, kedd délelőtt Szatmárnémetiben és Nagykárolyban is forgalomlassító akcióba kezdtek gazdálkodók és fuvarozók.