×
2021. 11 27.
Szombat
Virgil
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Sport

Gyerekeknek rendeztek focitornát

2021.09.13 - 15:21
Megosztás:
Gyerekeknek rendeztek focitornát
Kilenc éven aluli srácoknak rendezett labdarúgótornát a Nagykárolyi VSK Victoria.

A tornán részt vettek még a Várda Labdarúgó Akadémia, a Debreceni Labdarúgó Akadémia, a Nagybányai Minerul, a Máramarosszigeti Plimob és a Kolozsvári CFR korosztályos együttesei is.
A tornát a debreceniek nyerték, megelőzve a kolozsvári, a kisvárdai, a nagybányai, a máramarosszigeti és a nagykárolyi csapatot. Viszont a Victoria egy különdíjjal is vigasztalódhatott, ugyanis Somogyi Milan vihette haza a torna legjobb kapusának járó elismerést. 
„Meglepően magas színvonalon játszottak az ellenfél csapatai. Nekünk le kell vonni a következtetéseket, és el kell ismernünk, hogy sokat kell még fejlődjünk” – foglalta össze Gindele Gergely, a Victoria korosztályos csapatának az edzője.

Pesek  Attila

Fotó: opiniedecarei.com
 

Az első helyre állt a címvédő Nagykárolyi Victoria
Élre állt a labdarúgó Liga 4 Elite B-csoportjában a megyei bajnoki címvédő Nagykárolyi VSK Victoria, miután a negyedik fordulóból elhalasztott, Szaniszlói Recolta elleni idegenbeli mérkőzés pótlásán 14–0-ra győzött.
Tornagyőzelemmel kezdett a Victoria
A Nagykárolyi VSK Victoria nyerte meg az elmúlt hétvégén a magyarországi Cigándon rendezett négycsapatos CISE Kupa nemzetközi labdarúgó-tornát.
Liga 2-es rutinnal rendelkező játékosokat hozott a Viki
Bár a bajnoki idény kezdése még messze van – csak a július 24-i közgyűlésen dönti el a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület a Liga 4 Elite szezonrajtjának a dátumát –, úgy tűnik, hogy a Nagykárolyi VSK Victoria máris bejelentkezett a címvédésre.
Cookie