×
2023. 10 02.
Hétfő
Petra
12 °C
borús égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.27 RON
Sport

Keretbemutatás és főpróba a Decebal ellen

2022.08.21 - 12:20
Megosztás:
Keretbemutatás és főpróba a Decebal ellen
Nem volt szerencséje a Nagykárolyi VSK Victoria csapatának a nyári felkészülés alatt, hiszen három betervezett ellenfél ellen nem játszhatott barátságos mérkőzést.

A Cigánd SE és a Máramarosszigeti VSK elleni meccset már nem is pótolták Marius Botan edző legényei, viszont a hétvégére tervezett főpróba mégsem maradt el, bár a Szatmárnémeti VSK ellen nem játszhattak. Mint ismeretes, a két együttes egymás ellen játszik majd a Liga 3 idénynyitóján, így közös megegyezés született: nem sportszerű egy héttel a tétmérkőzés előtt barátságos találkozót játszani.
A SZVSK kerete két csapatra osztva iskolajátékon mérkőzött egymás ellen, a Victoriának pedig jött „segíteni” a Luceafărul Decebal, így a nagykárolyiak megtarthatták a tervezett főpróbát. Adrian Marinaș, Bogdan Nyilvan, illetve Luca Tincău négy találatával 6–0-ra győztek a nagykárolyi „zebrák”, így négy győztes és egy vesztes, továbbá egy döntetlen mérkőzéssel zárták a nyári felkészülési meccsek sorát. 
Ezt megelőzően egyébként a Victoria bemutatta a keretét, amellyel nekivágnak majd az idénynek. „Szerettem volna még egy, két játékost, de lezártuk az igazolásokat. Ezekkel a játékosokkal kezdjük majd az idényt” – mondta lapunknak Botan.
A Nagykárolyi VSK Victoria 15 év várakozás után tért vissza a Liga 3-ba. Az első bajnoki meccset augusztus 27-én délután játssza, hazai pályán a Szatmárnémeti VSK ellen.

LABDARÚGÓ FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEN

Nagykárolyi VSK Victoria – Luceafărul Decebal 6–0

Gólszerzők: Marinaș, B. Nyilvan, Tincău (4)

Victoria: Görbe – Moș, Veszpremi, Silaghi, Bîrle, Tilinger, Haller, B. Nyilvan, Aspru, Marinaș, Tincău.
Cserék: Mitracica – Negreanu, Kinczel, R. Nyilvan, Zbona, Nelson, Ghiarfaș, Caragea.
Vezetőedző: Marius Botan

NAGYKÁROLYI VICTORIA, JÁTÉKOSKERET

Kapusok: Florin Görbe, Mitracica Erik.

Védők: Teodor Bîrle, Răzvan Negreanu, Răzvan Dulap, Flavian Moș, Ritli Raul, Mihai Ghiarfaș, Răzvan Aspru, Claudiu Mihale, Veszprémi Martin.

Középpályások: Tilinger Dániel, Benze Devon, Claudiu Silaghi, Haller Dominik, Rareș Nyilvan, Bogdan Nyilvan, Vajda Roland, Kinczel Ervin, Raul Zbona, Sebastian Caragea.

Támadók: Adrian Marinaș, Luca Tincău, Kwuebuka Nwokoecha Nelson.

Vezetőedző: Marius Botan. Kapusedző: Bagossy Sándor. 

Klubigazgató: Tabi Zsolt. Labdarúgás szakosztály vezetője: Virgil Pereș.
 

Nagykárolyi Victoria – Szatmárnémeti VSK derbivel indul az idény
„Tíz százalék esélye volt annak, hogy egymás elleni meccsel kezdjük a bajnokságot” – mondta a sorsolást követően Csik Tibor, miután megtudta, hogy a Vikivel játszanak a nyitányon.
Nagyon erős csoportban a szatmáriak
Információk szerint a FRF jóvá hagyta a Liga 3 csoportbeosztását, és a két szatmári csapat nagyon erős szériába került Kolozs, Beszterce-Naszód, Szilágy, Bihar és Máramaros megyei együttesekkel.
Egy tucat góllal pakolták meg Nagysomkútot
A Román Kupa első fordulójának legnagyobb különbségű győzelmét állította be a Szatmárnémeti VSK labdarúgócsapata, amely csak akkor nem rúgott gólt Nagysomkúton, amikor nem akart.