×
2024. 05 25.
Szombat
Orbán
23 °C
kevés felhő
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.59 RON
100HUF = 1.29 RON
Sport

Futball: pontokért megy Zilahra a Szatmárnémeti Olimpia VSK

2024.05.09 - 10:31
Megosztás:
Futball: pontokért megy Zilahra a Szatmárnémeti Olimpia VSK
(Fotó: SzOVSK)
A rájátszás utolsó előtti fordulójában a pénteki házigazda foglalja el az első helyet a tabellán 55 ponttal, a vendég Olimpia VSK a második, 41 ponttal.

Fontos teszt előtt állnak a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapatának legényei, ugyanis Zilahon a 10-es csoport felső háza éllovasának otthonában játszanak a Liga 3 rájátszásában, és egy győzelemmel matematikailag is biztosíthatják helyüket a Liga 2-es osztályozó elődöntőjében.

Kettő – kettő után az élen

A pénteki házigazda csapat már korábban biztosította a helyét a osztályozón. Ez sajnos pont a szatmárnémeti 2–2 után sikerült nekik, ahol a szilágyságiak kétszer is egyenlítettek, mindkétszer a félidők utolsó perceiben.

Kell a három pont

Tehát a fiúknak van miért visszavágniuk, viszont az elsődleges cél a három pont begyűjtése. 
Még egy döntetlennel is a széria második helyén marad a csapat, viszont halasztani kell még egy hetet a lehetséges osztályozó ünneplését.

Az utolsó etapban a Máramarosszigeti VSK jön majd Szatmárra, vagyis az a csapat, amely még reménykedik helycserében és osztályozós helyben.

A rájátszás utolsó előtti fordulójában a május tizedikei, pénteki meccs házigazdája foglalja el az első helyet a tabellán 55 ponttal, az Olimpia VSK a második 41 ponttal, míg a harmadik Máramarosszigeti VSK 38 pontot gyűjtött eddig.

LIGA 3, PLAYOFF, 10-ES CSOPORT, 8. FORDULÓ
Péntek, 18.00, Városi Stadion, Zilah
Zilahi SCM – Szatmárnémeti Olimpia VSK
Szombat, 18.00
Máramarosszigeti VSK – Biharszentandrási ACSC Crişul 

Szatmárnémeti Olimpia VSK
 

Cselgáncs: öt éremmel tértek haza a Terely-tanítványok
Sikeresen szerepeltek a Napoca Kupa nemzetközi versenyen a Szatmárnémeti Olimpia VSK judokái. Két arany, két ezüst és egy bronz a győzelmi mérleg!
Kézilabda: a legjobb román nyolc között az Olimpia VSK-s lányok
Megnyerték a felső ház utolsó fordulójának a mérkőzését a Szatmárnémeti Olimpia VSK junior 2-es női kézilabdázói, és ezzel zsinórban második éve kvalifikálták magukat Románia legjobb nyolc csapata közé.
Futball: az utolsó másodpercben veszített az Olimpia VSK
Drámai véget ért a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapatának a 2023–2024-es idény, amely egy olyan mérkőzésen vesztette el a Liga 2-es osztályozós helyet, amit kézben tartott.