×
2024. 05 25.
Szombat
Orbán
26 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.59 RON
100HUF = 1.29 RON
Sport

Futball: győznie kell az Olimpia VSK-nak a biharszentandrásiak ellen

2024.05.07 - 09:46
Megosztás:
Futball: győznie kell az Olimpia VSK-nak a biharszentandrásiak ellen
(Fotó: SzOVSK)
A Liga 3 hétközi fordulójában hazai pályán játszik a Biharszentandrási Crișul ellen kedden a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapata. Kötelező nyerniük a szatmárnémeti fiúknak.

Az április hetedike kedd délután hat órai lesz a harmadik és utolsó egymás elleni mérkőzés a felső házban, a rájátszás 7. fordulójában. Három etappal a vége előtt a szatmárnémeti legénység a 3. helyet foglalja el a táblázatban, de pontszámban egyenlőre áll a 10-es csoport második pozícióját elfoglaló Máramarosszigeti VSK-val, így a sárga-kékek egyetlen célja a keddi mérkőzésen a győzelem.

Keddi ellenfelük a 4. helyet foglalja el a tabellán, négy pont a hátránya a osztályozót érő helyek mögött, és egy vereség esetén a bihariaknak matematikai esélyük sem marad már, hogy Liga 2-es osztályozót érő pozíciót fogjanak a rájátszás végén.

Sok a hiányzó

Az Olimpia VSK a felső házban lezajlott első hat forduló után keretgondokkal is küzd. Emanuel Negruţ-ot kiállította a bíró Máramarosszigeten, így kényszerpihenőn van. De sárga lapos eltiltás miatt hiányozni fog a csapatkapitány Zsiga Ervin, illetve Alin Burdeț is. Ugyanakkor térdpanaszai miatt Moussa Samake sem tudja vállalni a játékot.
Így is, a szakmai stábnak meg kell találni a győztes felállást, hogy a csapat itthon tartsa a három pontot, és folytathassa a küzdelmet az osztályozós hely megszerzésére.

LIGA 3, PLAYOFF, 10-ES CSOPORT, 7. FORDULÓ
Április 7., kedd, 18:00, Olimpia Daniel – Prodan Stadion, Szatmárnémeti
Szatmárnémeti Olimpia VSK – Biharszentandrási ACSC Crişul 
Vezeti: Sorin Vădana (Kolozsvár)
Asszisztensek: Antal Csaba (Bácsfalva), Luca Tudor Căpîlna (Dés)
A szövetség delegátusa: Livian Hotico (Temesvár)
A bírók megfigyelője: Traian Marchiş (Nagybánya)
18.00: Zilahi SCM – Máramarosszigeti VSK

Szatmárnémeti Olimpia VSK
 

Cselgáncs: öt éremmel tértek haza a Terely-tanítványok
Sikeresen szerepeltek a Napoca Kupa nemzetközi versenyen a Szatmárnémeti Olimpia VSK judokái. Két arany, két ezüst és egy bronz a győzelmi mérleg!
Kézilabda: a legjobb román nyolc között az Olimpia VSK-s lányok
Megnyerték a felső ház utolsó fordulójának a mérkőzését a Szatmárnémeti Olimpia VSK junior 2-es női kézilabdázói, és ezzel zsinórban második éve kvalifikálták magukat Románia legjobb nyolc csapata közé.
Futball: az utolsó másodpercben veszített az Olimpia VSK
Drámai véget ért a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapatának a 2023–2024-es idény, amely egy olyan mérkőzésen vesztette el a Liga 2-es osztályozós helyet, amit kézben tartott.