×
2024. 06 25.
Kedd
Vilmos
16 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.65 RON
100HUF = 1.25 RON
Nagykároly

Elmarad a péntek délutánra tervezett Töklámpás Fesztivál

2023.10.27 - 12:26
Megosztás:
Elmarad a péntek délutánra tervezett Töklámpás Fesztivál
Elmarad az október 27-ére, azaz ma délutánra tervezett Töklámpás Fesztivál, melyet a Nagykárolyi Művelődési Központ az Amfiteátrumnál, a szabad ég alatt tartott volna 16:00 és 18:30 óra között — ha az időjárás is úgy akarja, november 3-án tartják meg.

Mindazok, akik gőzerővel készültek erre az alkalomra, nem kell csüggedjenek, hiszen nem lemondták, csupán egy héttel elhalasztották a rendezvényt. Tehát még azok is kifaraghatnak egy-két tököt november 3-ig, akiknek eddig nem volt idejük, viszont szívesen részt vettek volna a kiállításon.

A tervezett program a már előre bejelentett marad, azaz elsőként a töklámpás kiállításra kerül majd sor, ahova olyan lámpásokat vihetnek a résztvevők, amiket előzőleg már otthon kifaragtak, kifestettek, kidiszítettek. Ezután következhet az álarcos felvonulás, amit a szellemek tánca és a Halloween Disco követ, majd sor kerül egy könnyűzenei koncertre, és egy szinkrontáncra is.

Remélhetőleg az idő is jobban fog kedvezni, amennyiben viszont nem, úgy rossz idő esetén az eseményt kénytelenek lesznek ismét elhalasztani - tájékoztatnak a szervezők.

Hírszerkesztő

Giurgiu-Kovács Mónika a nagykárolyi RMDSZ polgármesterjelöltje
Zsúfolásig megtelt a Nagykárolyi Városi Színház pénteken délután. Itt szervezték meg a helyi RMDSZ rangsoroló közgyűlését, melyen arról is döntés született, hogy ki lesz a Szövetség színeiben induló polgármesterjelölt.
Kárpótolják a többnapos nagykárolyi áramszünet károsultjait
Több mint 175 ezer lejes kártérítést ítéltek meg azoknak a lakosoknak, akiket érintett a 2015-ös, több napig tartó nagykárolyi áramszünet. Három napnál is tovább maradt akkor áram nélkül a város mintegy fele.
Forgalomlassító konvojok Nagykárolynál és Szatmárnémetinél
Hiába a hétfő esti megegyezés a gazdák és a mezőgazdasági minisztérium között, kedd délelőtt Szatmárnémetiben és Nagykárolyban is forgalomlassító akcióba kezdtek gazdálkodók és fuvarozók.