×
2021. 07 30.
Péntek
Judit, Xénia
22 °C
Derült
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.14 RON
100HUF = 1.37 RON
Nagykároly

Elmarad a filmvetítés

2021.07.17 - 09:30
Megosztás:
Elmarad a filmvetítés
A július 19-re, hétfőre tervezett Charlie és a csokigyár, valamint Godzilla II. – A szörnyek királya filmek vetítése elmarad — értesítette szerkesztőségünket a Nagykárolyi Művelődési Központ.

A jegyek visszaválthatók a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában, vagy felhasználhatók az ez év szeptemberében sorra kerülő filmvetítésen.

Kutyaképzés gyermekeknek
Ingyenes, gyermekeknek szánt kutyakiképző tanfolyamot indított a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ Abrihan Dumitru és Jánosi Arthur kutyatrénerek vezetésével Nagykárolyban.
Kiemelt helyen Nagykároly
Kolozsvár, Nagyvárad és Resicabánya adminisztrációja bizonyult a legeredményesebbnek az UrbanizeHub idei rangsorában. Az EU-s támogatások hasznosítása terén Nagykároly is kiemelt helyen van.
Legek és érdekességek a népszámlálásról
Partiumban Nagykároly volt a legnagyobb magyar többségű város, mert Szatmárnémeti ugyan nagyobb lélekszámú település, de nem magyar többségű — többek között ez volt a legutóbbi népszámlálás egyik érdekes adata. Kérdés, hogy a magyarság száma miként változott.
Cookie