×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Nagykároly

Egy kedves családi program Nagykárolyban

2021.09.28 - 10:35
Megosztás:
Egy kedves családi program Nagykárolyban
Szombaton tartották meg a Papírsárkányok Napja elnevezésű rendezvényt a Nagykárolyi Termálstrandon.

 A kellemes nyárias időjárást sokan kihasználták, így több család és sok gyermek látogatott ki a programra.
„Azt tapasztaltuk, hogy ez a szabadtéri program sokak kedvence. Igyekeztünk családias hangulatot teremteni, remélve, hogy sokakat vonz majd a rendezvényünk. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a program sikeréhez: a művelődési központban tevékenykedő kollégáimon kívül köszönöm még a helyi Diákklub munkatársainak, az íjászegyesület képviselőinek, hogy eljöttek és hozzájárultak a programok színesebbé tételéhez” — mondta Szűcs József, a rendezvényt szervező Nagykárolyi Művelődési Központ igazgatója.

Kettős ünnep a Fatimai Szűz Mária-templomban
Valakinek mindig van üzenete számunkra — kettős ünnepet tartottak a nagykárolyi Fatimai Szűz Mária-templomban — mely egyben a Romániai Fatimai Világapostolátus központja is — a kápolna felszentelésének huszonötödik évfordulója és búcsúja kapcsán.
Belobbant a vezetékből kitörő gáz Nagykárolyban
Ismét gázcsövet érintő baleset történt Nagykárolyban.
Szatmári Termékek  Vására Nagykárolyban
Október 16–17-én Nagykárolyban, a kastélykertben nyitja meg kapuit húsz termelő részvételével a Szatmári Termékek Vására, melynek két napja alatt a nagykárolyiak a helyi gazdálkodók termése mellett a megye kézműveseinek szezonhoz illő alkotásaiból is válogathatnak.
Cookie