×
2024. 02 27.
Kedd
Edina
11 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.58 RON
100HUF = 1.28 RON
Sport

Cselgáncs: Bronzérmet szerzett a földharc-bajnokságon Paula Paștiu

2023.12.04 - 09:14
Megosztás:
Cselgáncs: Bronzérmet szerzett a földharc-bajnokságon Paula Paștiu
Paula Paştiu (Fotó: SzOVSK)
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub judokája, Paula Paștiu harmadik helyezett lett és ezzel bronzérmet szerzett az izvorani, U23-as korosztályos ne-waza (földharc) bajnokságon.

A szatmárnémeti Paula Paştiu, Marian Halas edző tanítványa Izvorani-ban lépett tatamira, ahol a +63 kilogrammos súlycsoport egyéni versenyének a végén állhatott dobogóra.
Jól szerepeltek még Dragoș Polgar és Antonio Ilie is, mindketten az 5. helyen zártak.
A versenyről élő közvetítést is adtak a szervezők, ez ITT nézhető vissza.

Egy nappal azelőtt, ugyancsak Izvorani-ban zajlott a 23 évesek judo csapatbajnoksága, amelyen a Szatmárnémeti Olimpia VSK csapata az 5. helyen zárt. A keret tagjai voltak: Dragoș Polgar (66 kg), Paul Cîmpan (73 kg), Zenoviu Șter (81 kg), Andrei Stan (81 kg), George Ilie (90 kg), Antonio Ilie (+90 kg).
Erről a megmérettetésről is volt élő közvetítés, amelyik ITT nézhető meg.

A Szatmárnémeti Olimpia VSK kis judokái a december 9-10-i hétvégén Nagykárolyba utaznak, ahol a Carei Kupát fogják megrendezni.

Közlemény

 

Párbajtőr: 27. lett Tomşa egyéniben
Kiváló eredményt jegyzett a junior korosztályos Európa-bajnokságon a szatmári párbajtőrvívó, Ana Tomșa. Adrian Pop edző tanítványa a 27. helyen zárt a nápolyi torna egyéni viadalában.
Párbajtőr: 82. helyen zárt egyéniben Mézinger
Nem jöttek össze az asszók a szatmári vívóiskola növendékének a Nápolyban zajló kadet és junior vívó EB-n. De még hátravan a csapatverseny.
Párbajtőr: kilencedik lett csapatban Kurtinecz
A Kurtinecz Johanna, Erica Badea, Natalia Constantin, Alina Alexandrescu kvartettel felálló válogatott a nápolyi kadet EB-n bizonyított.