×
2024. 04 15.
Hétfő
Anasztázia, Tas
17 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.66 RON
100HUF = 1.27 RON
Sport

Vívás: Szereday Judit Európa negyedik legjobbja

2024.03.25 - 17:47
Megosztás:
Vívás: Szereday Judit Európa negyedik legjobbja
Szereday Judit (balra) a dobogó második fokára állhatott fel az ausztriai versenyen. (Fotó: Szatmári Vívóiskola Facebook oldal)
Ezüstérmet szerzett a veterán vívók között Grazban a szatmári tőrvívó, Szereday Judit. Az elért eredménnyel a 41 fős európai rangsorban lett negyedik.

Ismét dobogón zárt egy Európai veterán körversenyen a szatmári tőrvívó, Szereday Judit (balról az első). A Dan Șuta edző által felkészített sportoló a második helyen zárt az ausztriai Grazban, a 60+ éves korosztály női egyéni versenyében.

Hol Palotai, hol Szereday

Románia egyetlen versenyzője a döntőben egy régi ismerőssel, Palotai Enikővel állt szemben. Judit többször is megküzdött a magyarországi sportolóval, többnyire a tornák utolsó köreiben. Két héttel ezelőtt, egy magyarországi tornán is a két hölgy döntőzött, akkor Judit nyert, most Palotai Enikő jobban érezte a csörtét.
Ezzel a kiváló eredménnyel Szereday Judit a 41 fős európai rangsor 4. helyén zárt.

Hírszerkesztő

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 
 

Vívás: Rijádi VB-re utazik Kurtinecz és Tomşa
Két szatmárnémeti párbajtőrvívó megy a hét végén Szaúd-Arábiába, hogy április 15-én és 16-án pástra lépjenek a kadet és junior korosztályos vívó-világbajnokságon.
Cselgáncs: sporttörténelmet írtak Aradon
Történelmi eredményt értek el a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub judokái a felnőttek egyéni országos bajnokságán, Aradon. A szatmári küldöttség legjobbja Maidelines Gorguet volt.
Futball: gyengén játszott Zilah ellen az Oli
Vereséget szenvedett a Liga 3 rájátszásának felsőházában a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapata, miután pénteken, idegenben 2–1-re kikapott Zilahon az éllovas együttestől.