×
2024. 02 27.
Kedd
Edina
11 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.58 RON
100HUF = 1.28 RON
Szatmárnémeti

Valentin napi fotózási helyszínek Szatmárnémetiben

2024.02.10 - 11:54
Megosztás:
Valentin napi fotózási helyszínek Szatmárnémetiben
Ez lesz az egyik hely a városban, ahol egy kis extrával lehet majd fotózkodni Valentin nap alkalmából. (Fotó: SZFÚ/archív)
Egyedi fotózkodási pontokkal gondol a szerelemesek napja alkalmából a szerelemesekre a szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Kulturális Központ.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat Bálint-nap alkalmából.
Február 12. és 15. között a város szívében, a Kazinczy (Ștefan cel Mare) utca és a régi főtér (Libertății tér) találkozásánál egy egyedi fotózkodási pont várja a szatmáriakat, hogy megörökítsenek egy-egy örömteli páros pillanatot.

Egy másik fotózkodási pont pedig a város különböző terein fog feltűnni: február 12-én és 15-én az új főtéren, február 13-án a 16-os lakótelepi Csend-parkban és február 14-én az UFO-parkban (17-es lakónegyed).

Hírszerkesztő

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 
 

Itt a Bálint nap, drágult a rózsa, a praliné, a bor és a pezsgő is
A statisztikai intézet adatai szerint a rózsa 10,7 százalékkal, a csokoládé 17,2 százalékkal, a kávé 7,5 százalékkal, a bor 8,9 százalékkal, a pezsgő pedig 11,8 százalékkal drágult.
Új szabályok szerint fog indulni a terasz-szezon
A felújított főtér arculatához igazítaná a teraszok arculatát is a szatmárnémeti városvezetés, nemrég volt megbeszélés a vendéglátósokkal, hogy melyet az új elvárások. Vesszen, ami műanyag!
Főtérátadás, részleges autós közlekedés: márciusban
Nem sikerült most év elején megnyitni a forgalom előtt a szatmárnémeti régi főtér déli szeletét. Márciustól lesz ezen a részen autós közlekedés, márciusban lesz átadva a teljes beruházás is.