×
2022. 01 20.
Csütörtök
Fábián, Sebestyén
1 °C
Gyenge szitálás lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.36 RON
100HUF = 1.39 RON
Szatmárnémeti

Rollscream-koncert a Fátyol Rudolf parkban

2020.07.09 - 14:52
Megosztás:
Rollscream-koncert a  Fátyol Rudolf parkban
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ közösen egy újabb koncertet szerveznek a Fátyol Rudolf parkba július 11-én, szombaton 20 órára.

Elvis Presley és Little Richard ihlette énekekből, profi rockabilly, rhythm & blues karakterét megőrizve, közismert dalokból alkotta repertoárral áll a közönség elé a Rollscream zenekar. A zenekar tagjai: Láposi Csaba (Elvis) – ének, Szabó Brigitta – zongora, Polacsek Attila – gitár, Cserey Csaba – dobok, Szilágyi Norbert – basszusgitár. A belépés ingyenes.

Átlagosan 74 évet él egy szatmári
Fél évvel, 74,3 évre nőtt a szatmáriak születéskor várható átlagos élettartama: a férfiak esetében ez 70,54, a nők körében pedig 78,13 év volt, ami az egyik legalacsonyabb az egész országban.
Közösségre szabott engedélyeztetés Szatmárnémetiben
Új szabályok érvényesek ettől az évtől a szatmárnémeti kereskedelmi engedélyeztetést illetően, más papírokra is szükség van, mint korábban. Az országos szabályozás új, ehhez igazodik a városi.
Szatmárban is turnéztak
Tegnap Szatmár megye városait járta végig George Simion társelnök vezetésével a Románok Egyesülésért Szövetség (AUR) karavánja, hogy aláírásgyűjtésükkel „lépésről lépésre menesszék” tisztségéből Klaus Iohannis államfőt.
Cookie