×
2021. 10 21.
Csütörtök
Orsolya
20 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.25 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Önkénteseket toboroz a G. M. Zamfirescu

2021.07.31 - 16:00
Megosztás:
Önkénteseket toboroz a G. M. Zamfirescu
Fotó: Facebook / Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"
Amellett, hogy mindenféle ingyenes szórakoztató, komoly- és könnyűzenei programokat, gyerek- és ifjúsági foglalkozásokat szervez a szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Művelődési Központ, önkénteseket is toboroz.

Aki szeret tüsténkedni, csapatban dolgozni, illetve számítani fog neki tanulmányai során vagy az iskola végeztével a szakmai gyakorlat, a projektmenedzsment, illetve a programszervezői vagy az önkéntes munka, az a gmz.ro/voluntar oldalon tudhat meg többet arról, hogy mit vár el és mit kínál a kulturális központ, és ugyanitt kérdezhet, javasolhat és jelentkezhet is.

P. Cs.

A körgyűrű építői és pojácái
Vannak, akik a népszerűvé válás igénye nélkül dolgoztak azon, hogy elkezdődjön és haladjon a körgyűrű építése, és vannak, akik meglovagolják a beruházás keltette hullámot, bármiféle erény nélkül.
Beültetik a főteret
A kővel való burkolói és építőmunka a végéhez ért a szatmárnémeti új főtéren, már a Coposu sétányon tartanak a munkások, utánuk a kertészek következnek, akik ezekben a napokban beültetik a már előkészített ágyásokat, magaságyásokat.
Járdajavítások napirenden a megyeközpontban
Elkezdődtek a járdafelújítási munkálatok a szatmárnémeti 15-ös lakótelepi Arinului utcában, a játszótér környékén, valamint a 16-os lakótelepen lévő Brânduşa utcában, a park mellett.
Cookie