×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
21 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Szatmárnémeti

A gyalogoshídon is lesz koncert

2024.05.17 - 15:47
Megosztás:
A gyalogoshídon is lesz koncert
(Fotók: gmz.ro)
A Szatmári Tavasz rendezvénysorozat égisze alatt zajló programok hétvégén is folytatódnak — változatos, minden korosztályt megszólító műsorok várják az érdeklődőket, sőt a gyalogoshídon is lesz koncert.

Pénteken és szombaton az eddigi megszokott helyszínen, a régi főtéren, míg vasárnap két új helyszínen, az új központi szökőkútnál és gyalogoshídon lesznek a műsorok megszervezve.

Május 17., péntek, 18.00 óra: Caravana Anima – a Boldogságutca – interaktív zenés előadás gyerekeknek
Május 18., szombat, 19.00 óra: az MT Creative Art Studio kórusának koncertje – vendégelőadók: Cserey Csaba Csabcsi, dr. Tallián Krisztián, zongorán kísér Jakab Emese
Május 19., vasárnap, 18.00 óra: FirenZo koncert az új központban, a szökőkútnál, valamint 19.00 órától a gyalogoshídon

hirek/2024/05-majus/szatmari-tavasz-5-plakat.png
Kedvezőtlen időjárás esetén a programok elmaradnak.

A rendezvénysorozatot a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ azzal a céllal indított útjára, hogy a tavaszi hétvégéken különböző programok által színt vigyen a felújított történelmi városközpontba.

Hírszerkesztő
 

Szatmárnémeti húsz pontján mérik a levegőminőséget
Van a szatmári megyeszékhelynek egy a Szabolcs – Szatmár – Bereg-i megyeszékhellyel közös környezetvédelmi projektje, amely által létrejöhetett egy több ponton is végezhető, folyamatos levegőminőség-mérés.
Gyermeknapon nyit a kívül-belül megújult múzeum
Friss terekkel, izgalmas kiállításokkal és programokkal nyit meg június elsején a Szatmár Megyei Múzeum. A határmenti együttműködés révén rehabilitált épületben innovatív tárlatokkal, modern eszközökkel, megújult térben várják a látogatókat.
Szatmárnémeti Városnapok – közösségünk ünnepe
Kereskényi Gábor polgármester: „Köszönöm, hogy velünk ünnepeltek ezen a tartalmas hétvégén, biztos vagyok benne, hogy örömmel emlékeznek majd vissza ezekre a napokra! Isten éltesse Szatmárnémetit."