×
2022. 08 16.
Kedd
Ábrahám
20 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.88 RON
1USD = 4.82 RON
100HUF = 1.21 RON
Szatmárnémeti

Nyílt nap a kertben

2021.09.03 - 14:07
Megosztás:
Nyílt nap a kertben
Szombaton 14 órától nyílt napot tart a Szatmárnémeti Közösségi Kert csapata. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki érdeklődik a természetbarát kertészeti módszerek iránt.

A nyílt nap ideje alatt lesz egy rövid előadás, az érdeklődők betekintést nyerhetnek a parcellákba, és a témával kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak majd. A részvétel díjtalan, azonban a jelentkezési szándékot jelezni kell privát üzenetben a Szatmárnémeti Közösségi Kert Facebook-oldalán: https://cutt.ly/TWcY7d8. A Szatmárnémeti Közösségi Kert megtalálható a Rodnei utca 6. szám alatt.

Nem! a lovagoknak Szatmárnémetiben
Ma kezdődik Erdődön a Mediev Art Fest középkori hangulatú fesztivál. Szatmárnémetibe is becsempészték volna az eseményt egy régi központi felvonulással, de nem kaptak rá engedélyt a városházáról.
Zsadány: Maradnak a betontömbök az átkelőnél
Végleg dugába dőlni látszik az „egy óra alatt kivitelezhető megoldás.” Jelen állás szerint soha nem lesznek elvíve a betontömbök a szatmárzsadányi vasúti átkelőtől. Nincs törvényes lehetőség.
Tüntetés volt szombaton a körgyűrűnél
A tranzit suhan a körgyűrűn, de a lokális forgalom továbbra is akadályozva van miatta: betontömbökkel zárták el pénteken a zsadányi vasútátkelőt. Kétszáz ember tüntetett szombat délután emiatt a helyszínen.
Cookie