×
2022. 10 07.
Péntek
Amália
10 °C
Borult idő
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.99 RON
100HUF = 1.17 RON
Szatmárnémeti

Nyílt nap a kertben

2021.09.03 - 14:07
Megosztás:
Nyílt nap a kertben
Szombaton 14 órától nyílt napot tart a Szatmárnémeti Közösségi Kert csapata. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki érdeklődik a természetbarát kertészeti módszerek iránt.

A nyílt nap ideje alatt lesz egy rövid előadás, az érdeklődők betekintést nyerhetnek a parcellákba, és a témával kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak majd. A részvétel díjtalan, azonban a jelentkezési szándékot jelezni kell privát üzenetben a Szatmárnémeti Közösségi Kert Facebook-oldalán: https://cutt.ly/TWcY7d8. A Szatmárnémeti Közösségi Kert megtalálható a Rodnei utca 6. szám alatt.

Ha késve is, de kapunk egy kis indián nyarat
Napos, csapadékmentes idő jön, ami akár a hónap végéig is kitarthat. Sok napfénnyel és - hűvös éjszakák mellett ugyan -, de akár 22 – 23 fokos nappali meleggel kecsegtetnek a meteorológusok.
Karbantart, bővít és cserélne az Apaserv
Nagy kapacitású nyomócsövet cserélne a szatmárnémeti szennyvízelvezető-hálózatán a szolgáltató. Jelenleg a megvalósíthatósági tanulmány készítése zajlik, majd ennek jóváhagyása után kezdődhet a csere.
Idén is beindul a fűtéstámogatási rendszer
A 226/2021-es törvény alapján a gázzal, elektromos árammal, fával fűtő családok fűtéspótlékban és energia kiegészítőben részesülnek, amennyiben megfelelnek az alábbi követelményeknek.
Cookie