×
2023. 12 11.
Hétfő
Árpád
3 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.61 RON
100HUF = 1.30 RON
Nagykároly

Kihelyezett konzuli napot szerveznek az Eurotrans Alapítvány munkatársai Nagykárolyban

2023.11.04 - 12:28
Megosztás:
Kihelyezett konzuli napot szerveznek az Eurotrans Alapítvány munkatársai Nagykárolyban
SZFÚ Archív
November 8-án, szerdán Nagykárolyban szerveznek kihelyezett konzuli napot az Eurotrans Alapítvány munkatársai a nagykárolyi RMDSZ székházban, a Kölcsey Ferenc utca 2 szám alatt, 11 - 15 óra között.

A kihelyezett konzuli nap keretében útlevél készíttetésre is lehetőség lesz, és ezzel együtt a már elkészült okmányok — anyakönyvi kivonat, házassági levél — kiosztásával is foglalkoznak a Kolozsvári Magyar Főkonzulátus munkatársai.

Érdeklődni a 0261 864 864-es telefonszámon van lehetőségük a nagykárolyiaknak.

Az Eurotrans Alapítvány teljes mértékben ingyenesen nyújt támogatást az iratcsomó összeállításában, a fényképtől a fordítások elkészítéséig. Bármilyen honosítással, bejelentéssel vagy útlevéllel kapcsolatos kérdéssel nyugodtan forduljanak munkatársaikhoz.

Hírszerkesztő

Fizetéses parkolási rendszert vezetnek be Nagykárolyban
Fizetéses parkolási rendszert vezetnek be január elsejétől Nagykárolyban – hívja fel az érdekeltek figyelmét Nagykároly Polgármesteri Hivatala.
Ki lesz a nagykárolyi Év Hangja 2023? Pénteken kiderül!
November 17-én, azaz pénteken 17:00 órai kezdettel, a Nagykárolyi Városi Színházban kerül sor a Star Select 2023-as kiadásának döntőjére.
Szombaton rendezik a Petkes Gergely Matematika Emlékversenyt
November 18-án rendezik meg a Nagykárolyi Elméleti Líceumban az intézmény egykori elismert és közkedvelt matematikatanáráról elnevezett, Petkes Gergely Matematika Emlékversenyt.