×
2024. 06 25.
Kedd
Vilmos
16 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.65 RON
100HUF = 1.25 RON
Nagykároly

Kihelyezett konzuli napot szerveznek az Eurotrans Alapítvány munkatársai Nagykárolyban

2023.11.04 - 12:28
Megosztás:
Kihelyezett konzuli napot szerveznek az Eurotrans Alapítvány munkatársai Nagykárolyban
SZFÚ Archív
November 8-án, szerdán Nagykárolyban szerveznek kihelyezett konzuli napot az Eurotrans Alapítvány munkatársai a nagykárolyi RMDSZ székházban, a Kölcsey Ferenc utca 2 szám alatt, 11 - 15 óra között.

A kihelyezett konzuli nap keretében útlevél készíttetésre is lehetőség lesz, és ezzel együtt a már elkészült okmányok — anyakönyvi kivonat, házassági levél — kiosztásával is foglalkoznak a Kolozsvári Magyar Főkonzulátus munkatársai.

Érdeklődni a 0261 864 864-es telefonszámon van lehetőségük a nagykárolyiaknak.

Az Eurotrans Alapítvány teljes mértékben ingyenesen nyújt támogatást az iratcsomó összeállításában, a fényképtől a fordítások elkészítéséig. Bármilyen honosítással, bejelentéssel vagy útlevéllel kapcsolatos kérdéssel nyugodtan forduljanak munkatársaikhoz.

Hírszerkesztő

Konzuli nap lesz kedden Szatmárnémetiben
Május 14-én Szatmárnémetiben szerveznek kihelyezett konzuli napot az Eurotrans Alapítvány munkatársai az RMDSZ irodában, a Mihai Viteazul (Rákóczi) utca 10. szám alatt, délelőtt 10:30 és délután 3 óra között.
Giurgiu-Kovács Mónika a nagykárolyi RMDSZ polgármesterjelöltje
Zsúfolásig megtelt a Nagykárolyi Városi Színház pénteken délután. Itt szervezték meg a helyi RMDSZ rangsoroló közgyűlését, melyen arról is döntés született, hogy ki lesz a Szövetség színeiben induló polgármesterjelölt.
Kárpótolják a többnapos nagykárolyi áramszünet károsultjait
Több mint 175 ezer lejes kártérítést ítéltek meg azoknak a lakosoknak, akiket érintett a 2015-ös, több napig tartó nagykárolyi áramszünet. Három napnál is tovább maradt akkor áram nélkül a város mintegy fele.