×
2024. 04 15.
Hétfő
Anasztázia, Tas
20 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.66 RON
100HUF = 1.27 RON
Sport

Kézilabda: rutinos csapat győzte le vasárnap a lányokat

2024.03.25 - 09:40
Megosztás:
Kézilabda: rutinos csapat győzte le vasárnap a lányokat
Hiába adtak bele apait - anyait vasárnap a szatmárnémeti kézis lányok, Ciprian Mărieş edzőnek nem maradt más a végére, minthogy széttárja a kezeit... (Fotó: SzOVSK)
Vereséggel kezdte a bajnokság felső házi szereplést a Szatmárnémeti Olimpia Városi junior II-es korosztályos női kézilabdacsapata. Hazai pályán kaptak ki a nagyszentmiklósiaktól.

Rossz tempóban vágott neki a román kézilabda-bajnokság bajnokság felső házi szereplésének a Szatmárnémeti Olimpia Városi junior II.-es korosztályos női kézilabdacsapata.
Ciprian Mărieș edző tanítványai március 24-én vasárnap a szatmárnémeti Ady Endre utcai LPS – Both Katalin Sportcsarnokban fogadták a csoport második legjobb csapatát, a Nagyszentmiklósi Unirea együttest.

Majdnem sikerült

Egy nehézkes kezdés után a lányok 5–1-es hátrányból zárkóztak fel és egyenlítettek 6-ra, majd átvették a vezetést és öt gól különbséget ékeltek be a két csapat közé (15–10). 
A Temes megyei ellenfél a szünetig még faragott a hátrányból (17–14), de az Olimpia VSK nem adta fel a harcot fordulás után sem, és az 50. percig maguk mögött tartották a rutinos vendégeiket (27–24).
A végjátékot viszont jobban bírták Florentina Ilieș edző tanítványai, és egy 4–0-s sorozat után átvették a vezetést (27–28), végül három góllal nyertek (29–32).
A szatmárnémeti csapat őrzi 4. helyét a táblázatban, a következő fordulóban, április 18-án pedig Temesvárra utazik, ahol a harmadik helyen tanyázó AHCS CÎTU Temesvár lesz az ellenfél.

NŐI KÉZILABDA, JUNIOR II, 4-ES SZÁMÚ FELSŐHÁZI CSOPORT, 1. FORDULÓ
Szatmárnémeti Olimpia VSK – Nagyszentmiklósi Unirea 29–32 (17–14)
Olimpia VSK: Ana-Maria Irimescu, Maribel Filimon (5 gól), Maia Silaghi, Ariana Ionescu, Mara Marghitaș (3), Maria Secu, Denisa Doboș, Fabiana Peter (2), Patricia Cherekeș (2), Lara Sarca, Daniela Trif, Tamás Petra, Miriam Bumbuc (10), György Natália (4), Iulia Paicu (3). 
Edző: Ciprian Mărieș

Szatmárnémeti Olimpia VSK
 

Cselgáncs: sporttörténelmet írtak Aradon
Történelmi eredményt értek el a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub judokái a felnőttek egyéni országos bajnokságán, Aradon. A szatmári küldöttség legjobbja Maidelines Gorguet volt.
Futball: gyengén játszott Zilah ellen az Oli
Vereséget szenvedett a Liga 3 rájátszásának felsőházában a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapata, miután pénteken, idegenben 2–1-re kikapott Zilahon az éllovas együttestől.
Helytálltak a Partium Labdarúgó akadémia csapatai a Lazio Cup-on!
Kiemelt meghívást kapott a Partium Labdarúgó Akadémia két korosztályos csapata a húsvéti hétvégén lezajlott Lazio Cup-ra. A négynapos nemzetközi gyermeklabdarúgó tornát Rómában rendezték.