×
2022. 08 14.
Vasárnap
Marcell
31 °C
Borult idő
1EUR = 4.89 RON
1USD = 4.75 RON
100HUF = 1.24 RON
Nagykároly

Ismerős Arcok-koncert lesz Nagykárolyban

2021.07.16 - 06:45
Megosztás:
Ismerős Arcok-koncert lesz Nagykárolyban
Július 29-én, csütörtökön 20 órai kezdettel az Ismerős Arcok zenekar koncertezik a Nagykárolyi Művelődési Központ belső udvarán. „Határon túlról, szívektől innen…” — ezt a címet viseli az emlékező koncert.

„A tavaly elmaradt Trianon 100 turné után az idei évben emlékezünk meg a 101 évvel ezelőtti békediktátumról, amely szétszakította a nemzetünket, és alapjában változtatta meg a magyarság életét. Ebből az alkalomból 'Határon túlról, szívektől innen…' címmel megemlékező koncertet rendezünk Nagykárolyban.
A műsor jellemző gondolatai a hazaszeretet, a kultúránk, értékeink megóvása, valamint a közösségben való létezés fontossága. Az est vendégei Simó József és Kemény Gábor lesznek, akik válogatott versekkel és szemelvényekkel teszik még katartikusabbá a zenekarunk dalait. A koncert ingyenes. A rendezvényeken való részvétel szabályait az aktuális kormányrendelet határozza meg.
Bővebb információ a Nagykárolyi Művelődési Központtól kérhető” — fogalmaznak a szervezők az eseménnyel kapcsolatban.

Mága Zoltán jótékonysági hangversenysorozata
Mága Zoltán hegedűművész, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett, Prima Primissima díjas magyar zenész az RMDSZ Nőszervezetének meghívására Erdély tizenhét városában — köztük Nagykárolyban — koncertezik július 29. és augusztus 7. között.
Masterclass zárókoncert
Nagy Norbert idei mesterkurzusának diákjai és természetesen maga a tenor is egy rendkívüli zárókoncertre várja az érdeklődőket vasárnap.
Partiumi Kincses Pince Nagykárolyban
Az év legszínesebb borászati rendezvényét tartják a Partiumi Falugazdász Hálózat szervezésében, az Agrárminisztérium támogatásával augusztus 6-án és 7-én a nagykárolyi Károlyi-kastély kertjében.
Cookie