×
2021. 07 30.
Péntek
Judit, Xénia
23 °C
Derült
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.14 RON
100HUF = 1.37 RON
Nagykároly

Ismerős Arcok-koncert lesz Nagykárolyban

2021.07.16 - 06:45
Megosztás:
Ismerős Arcok-koncert lesz Nagykárolyban
Július 29-én, csütörtökön 20 órai kezdettel az Ismerős Arcok zenekar koncertezik a Nagykárolyi Művelődési Központ belső udvarán. „Határon túlról, szívektől innen…” — ezt a címet viseli az emlékező koncert.

„A tavaly elmaradt Trianon 100 turné után az idei évben emlékezünk meg a 101 évvel ezelőtti békediktátumról, amely szétszakította a nemzetünket, és alapjában változtatta meg a magyarság életét. Ebből az alkalomból 'Határon túlról, szívektől innen…' címmel megemlékező koncertet rendezünk Nagykárolyban.
A műsor jellemző gondolatai a hazaszeretet, a kultúránk, értékeink megóvása, valamint a közösségben való létezés fontossága. Az est vendégei Simó József és Kemény Gábor lesznek, akik válogatott versekkel és szemelvényekkel teszik még katartikusabbá a zenekarunk dalait. A koncert ingyenes. A rendezvényeken való részvétel szabályait az aktuális kormányrendelet határozza meg.
Bővebb információ a Nagykárolyi Művelődési Központtól kérhető” — fogalmaznak a szervezők az eseménnyel kapcsolatban.

Kutyaképzés gyermekeknek
Ingyenes, gyermekeknek szánt kutyakiképző tanfolyamot indított a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ Abrihan Dumitru és Jánosi Arthur kutyatrénerek vezetésével Nagykárolyban.
Kiemelt helyen Nagykároly
Kolozsvár, Nagyvárad és Resicabánya adminisztrációja bizonyult a legeredményesebbnek az UrbanizeHub idei rangsorában. Az EU-s támogatások hasznosítása terén Nagykároly is kiemelt helyen van.
Ifjú tehetségek zongorakoncertje
A Resonnance Románia Egyesület ösztöndíjasai számára rendeznek nyári tábort Szatmárnémetiben július 26–31. között, a mesterkurzuson részt vevő fiatal zongoraművészek ez idő alatt két koncertet is adnak, és a mezőfényi idősotthonban is fellépnek.
Cookie