×
2023. 10 02.
Hétfő
Petra
11 °C
borús égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.27 RON
Szatmárnémeti

Házépítőknek, -felújítóknak kötelező: III. Építkezés & Zöld Házak Expo

2023.09.15 - 13:10
Megosztás:
Házépítőknek, -felújítóknak kötelező: III. Építkezés & Zöld Házak Expo
(Illusztráció: habitusliving.com)
Harmadik alkalommal ad otthont Szatmárnémeti az Expo Építkezés & Zöld házak konferenciának október 13–15. között, a SkyLine Events szervezésében, az Expo Industry Szatmár égisze alatt.

A mostani, 2023-as évi kiadásban új szatmári cégek mutatkoznak be, amelyek korszerű technológiákat, berendezéseket, tetőket, építőanyagokat, hőszigeteléseket, belső és külső szerelvényeket, valamint dekorációkat és medencéket mutatnak be és népszerűsítenek, a szervezők célja pedig, hogy kivételes lehetőségeket biztosítson a találkozásra úgy az ágazatban tevékenykedő cégek, mint a magánszemélyek és potenciális vásárlók számára.

Minden ami öko

„Ebben a kiadásban az a célunk, hogy népszerűsítsük és kiemeljük az építőipar legkorszerűbb szolgáltatásait, termékeit és ajánlatait, valamint a zöld ház koncepciót. Szintén érdekünk a megújuló energia, a zöld ház, az okos ház, a hő- és hűtőszivattyúk, a levegő és a víz koncepciójának népszerűsítése” – mondja Bura-Maksay István-Péter fő szervező.
Az Expo Építkezés & Zöld házak programjai három napon át tartanak, október 13-tól 15-ig, délután 13 órától este 20 óráig.

hirek/2023/szeptember/hazepitoknek-felujitoknak-kotelezo-1.jpg
Mit nyújt az Expo Építkezés & Zöld házak?

A kiállításon belül három napon keresztül az Expo Jobs – Állásbörze terület is kialakításra kerül, mert ahogy azt már megszokhatta a szatmári közönség, az Expo Industry Szatmár mindig népszerűsíti az új álláslehetőségeket, közvetítve munkaadók és munkavállalók között, hogy előmozdítsa és segítse a foglalkoztatást, a közvetlen munkaerő-felvételt. Az Expo Jobs minden nap 14 és 20 óra között várja majd az érdeklődőket.
Október 13-án, pénteken 13 – 17 óra között rendezik meg a Zöld Energia és Okos Otthon elnevezésű konferenciát, amelyen a szakterület aktualitásai, fontos témái kerülnek majd terítékre, meghívott szakemberek előadásában.

Előadások és koncertek

A három nap délutánjait és estéit kulturális-művészeti programok is színesítik, a következő menetrend szerint: pénteken 18–20 óra között DJ Party várja az érdeklődőket, szombaton 17–20 óra között előadások és koncertek lesznek olyan vendégekkel, mint Kozma Dorka, Lara Pfau, Alexandra Sorian, Taisa Silaghi és Boci, vasárnap pedig 18–20 óra között a GESO népi együttes lép színpadra.

Szervezők és jelentkezés

Mint minden évben, az eseményt most is a Szatmár Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az Északnyugati Régióért Német – Román Gazdasági Egyesület (DRW) és a Szatmári Iparkamara együttműködésével rendezik meg. Szervező az Expo Industry Szatmár & Skyline Events.
Az érdeklődő vállalkozások az eseménnyel kapcsolatban bővebb információkért és részletekért forduljanak bizalommal a rendezvény fő szervezőjéhez Bura- Maksay István-Péterhez, a 0744977846-os telefonszámon vagy a bura.istvan1975@gmail.com e-mail címen keresztül.

Hírszerkesztő
 

Harmadik kiadásával tér vissza az Expo Industry Szatmár!
Az Expo Industry Szatmár – Ipar 4.0 - Szatmár legújabb kiadására augusztus első hétvégéjén kerül sor a szatmárnémeti Kossuth-kertben a SkyLine Events égisze alatt. Mint mindig, a rendezvény idén is a megye legfontosabb iparágainak népszerűsítését és bemutatását szolgálja.
Expók, bulik, rendezvények — ezek a tervek 2022-ben
Év eleje van, alakulnak lassan a szatmári rendezvényszervező közintézmények, civil szervezetek, magánegyesületek és cégek köztéri rendezvényei. Egyelőre az Expo Industry brand tette közé, hogy milyen nyilvános eseményeket tervez idénre Szatmárnémetibe.
Üzletember-találkozó Szatmárnémetiben
Ha ipari expó zajlik valahol, az üzletember-találkozó egy nélkülözhetetlen programpontja kell legyen ennek.