×
2024. 04 15.
Hétfő
Anasztázia, Tas
19 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.66 RON
100HUF = 1.27 RON
Sport

Futball: újabb döntetlent a CFR-vel

2024.03.25 - 10:03
Megosztás:
Futball: újabb döntetlent a CFR-vel
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub által támogatott női labdarúgócsapat. (Fotó: SzOVSK)
Pontot szerzett a Liga 3-as női bajnokságban a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub labdarúgócsapata, mivel vasárnap 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Kolozsvári F. C. CFR 1907 együttessel.

Március 24-én, a szatmárnémeti, 24 Ianuarie utcai LPS – Dinamo Sportbázis műfüves pályáján zajlott a bajoki találkozó, ahol a szatmárnémeti lányok jól játszottak, és azután sem adták fel a küzdelmet, hogy Larisa Boloș még a mérkőzés elején vezetést szerzett a vendégcsapatnak (0–1).

A harmadik pont

A Ioan „Lulu” Dragomir, Szőcs Ivette edzőpáros tanítványai közül Iulia Pop talált be a második félidőben, ezzel megmentve egy pontot a csapatának.
Tíz forduló után a tavaly összeállt, és a Szatmárnémeti Olimpia VSK által támogatott női csapat a harmadik pontját szerezte a bajnokságban, mivel korábban ikszelt még a szászfenesi A. C. S. Academia de Fotbal és a Kolozsvári F. C. CFR 1907 csapatokkal.

A következő fordulóban, jövő vasárnap, április 7-én Dévára utaznak a szatmárnémeti lányok, ahol a csoport második legjobb csapata, a dévai városi sportklub női gárdája látja vendégül a szatmáriakat.

NŐI LIGA 3, 1-ES CSOPORT, RÁADÁS ODA – VISSZAVÁGÓ  KÖR, 3. FORDULÓ
Szatmárnémeti Olimpia VSK – Kolozsvári F. C. CFR 1907 1–1 (0–1)
Gólszerzők: Iulia Pop, illetve Larisa Boloș.
Olimpia VSK: Larisa Boja–Alexandra Cârlig, Dobrai Izabella, Melisa Dura, Cătălina Circiu, Bianca Temian, Iulia Pop, Burja Henrietta, Catona Maya, Răcșan Maya, Carolina Ulici (Nicoleta Pașcu).
Edzők: Ioan Dragomir, Szőcs Ivette

Szatmárnémeti Olimpia VSK
 

Futball: gyengén játszott Zilah ellen az Oli
Vereséget szenvedett a Liga 3 rájátszásának felsőházában a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapata, miután pénteken, idegenben 2–1-re kikapott Zilahon az éllovas együttestől.
Helytálltak a Partium Labdarúgó akadémia csapatai a Lazio Cup-on!
Kiemelt meghívást kapott a Partium Labdarúgó Akadémia két korosztályos csapata a húsvéti hétvégén lezajlott Lazio Cup-ra. A négynapos nemzetközi gyermeklabdarúgó tornát Rómában rendezték.
Futball: újabb rangadót játszik az Olimpia VSK Zilahon
A Liga 3-as bajnoki rájátszás felsőházában a második mérkőzését játssza pénteken a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapata, és ezúttal az éllovas Zilahi SCM lesz az ellenfél.