×
2021. 11 27.
Szombat
Virgil
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

Friss diplomások jelentkezhetnek

2021.03.13 - 12:21
Megosztás:
Friss diplomások jelentkezhetnek
A MOL-csoport több mint 80 pozíciót kínál a műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken. A MOL frissdiplomás-programjára 2021. április 30-ig lehet jelentkezni.

Elindult a jelentkezési időszak a MOL-csoport friss iplomás-programjára, a Growww-ra. A sokszínű, 12 hónapos program ideális lehetőség azoknak a pályakezdő fiataloknak, akik elvégezték az egyetemi alap- vagy mesterképzést, és szeretnék a régió egyik legnagyobb vállalatánál beindítani a karrierjüket. A MOL-csoport több mint 80 pozíciót kínál a műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken. A programba legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek, akár a budapesti központba, akár a MOL-csoport 6 országban (Lengyelország, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Románia, Szlovénia) működő leányvállalataihoz. Az egyéves program lehetőséget biztosít a fiatal tehetségeknek, hogy megismerkedjenek a MOL-csoporttal, az energiaiparral, és hogy innovatív és friss ötleteikkel vegyenek részt az iparág átalakulásában. A Growwwerek beilleszkedését egy mentor segíti majd, szakmai fejlődésükhöz pedig számos lehetőséget kínál a vállalat.
A MOL kiemelt figyelmet szentel a tehetséggondozásnak, hiszen a vállalat a nemrég megjelent MOL 2030+ stratégiájában is hangsúlyozta, hogy a MOL komplex átalakításának végrehajtásához elengedhetetlen a sokszínű, befogadó vállalati kultúra. A legnagyobb értéket pedig a tehetséges kollégák jelentik, éppen ezért elengedhetetlen egy olyan nagyvállalat számára, mint a MOL, hogy hosszú távon is vonzóvá váljon a tehetségek számára, fejlessze és megtartsa őket.
„Az idei Growww programba jelentkezők nagyon izgalmas időszakban csatlakozhatnak hozzánk, hiszen stratégiánk frissítésével komoly feladatok várnak ránk. A világ jóval gyorsabb ütemben változik, mint azt gondoltuk, így nekünk is fel kell gyorsítanunk a vállalat transzformációját. Olyan új üzletágakba lépünk be hamarosan, ahol eddig még nem voltunk jelen, és ezzel új típusú kihívásokra kell felkészülnünk. A legjobb ötletekre és a legjobb kollégákra van szükségünk, akiknek a segítségével hatékonyan valósíthatjuk meg a stratégiánkat. Támogatjuk a fiatal generáció tagjait, és egyben számítunk rájuk, hiszen friss és innovatív szemléletmódjukkal hozzájárulhatnak céljaink megvalósításához. A Growww frissdiplomás-programunk már évek óta nagyszerű ugródeszkaként szolgál azoknak a pályakezdő fiataloknak, akik a régió egyik legnagyobb vállalatánál képzelik el a jövőjüket, és szeretnék velünk együtt formálni a jövőt” — mondta Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR-igazgatója.

A Growww programról
A MOL frissdiplomás-programjára 2021. április 30-ig lehet jelentkezni a https://mol.hu/hu/karrier/growww/ oldalon. A Growww frissdiplomás-program remek lehetőség azoknak a pályakezdőknek, akik szeretnék a régió vezető energiaipari vállalatánál beindítani pályafutásukat, és maximum egy év szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A programra Magyarországról, Lengyelországból, Horvátországból, Szlovákiából, Csehországból, Romániából és Szlovéniából várják a jelentkezőket.

Fotó: penzcentrum.hu

Jogosítványhoz segítik a fiatalokat
A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány hetedik alkalommal hirdeti meg a Jogosítvány a jövőhöz programot hátrányos körülmények között élő fiatalok számára. A gépjárművezetői engedély megszerzése költségeinek támogatására 2022. január 21-ig lehet pályázni.
Gyógyír lehet a Gyermekgyógyító
A Gyermekgyógyító programra vasárnapig jelentkezhetnek civil szervezetek, amelyek különleges igényű, krónikus betegségekben szenvedő vagy fogyatékkal élő gyermekek részére biztosítanak emocionális terápiás foglalkozásokat vagy pszichoszociális beavatkozásokat.
Szatmáriakat is díjazott a MOL
A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány 563 000 lejjel támogatja 581 fiatal sportoló és művész teljesítményét. A program során eddig 3062 tehetség nyert jelentős támogatást.
Cookie