×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
22 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Vidék

Aszfaltoznak Lázáriban

2024.05.22 - 15:19
Megosztás:
Aszfaltoznak Lázáriban
Béres Antal lázári polgármester szerint az új réteggel nagyon sok ideig bírni fogja a forgalmat az új aszfalt. (A szerző felvételei)
A Szatmárnémetivel szomszédos településen szerdán a Nagy Béla utcai aszfaltra húzták rá a kopóréteget, pénteken az Újsoron folytatódik majd az útburkolás.

Tizenkilencre lapot húzott a G & S Proiect 2015 Kft. és a sárga esőjelzés ellenére is elkezdte az aszfaltozást Lázáriban. A húzás bejött, délre a csepergés is elállt, úgyhogy a hűvös párás időben a megfelelő körülmények között köthetett az aszfalt.

hirek/2024/05-majus/aszfaltoznak-lazariban-3.JPG
Béres Antal polgármester a munkálattal kapcsolatban elmondta, régi adósságát törleszti ezzel a a községvezetés, a korábbi nagy aszfaltozási kampány hiányossága volt, hogy lemaradt a kopóréteg, ami ezennel pótlásra került. Szerdán és csütörtökön az Újsoron készítik elő az úttestet ugyanúgy a opóréteg felhordására, abban az utcában pénteken fognak felvonulni a munkagépek.

Princz Csaba
 

Mindjárt kész az Aurel Vlaicu utca aszfaltozása
Fontos, nagy forgalmú utat kezdtek el aszfaltozni májusban, ezen a héten már be lesz fejezve a munka. Szokás szerint nem csak az úttest kapott új burkolatot, hanem a járda is.
Lázáriban a hitben megmaradottak újra találkoztak – KÉPGALÉRIA!
A bármikor is Lázári község valamelyik templomában konfirmált reformátusok találkozóját tartották vasárnap a községközpont templomában és gyülekezeti házában — ők a biztosítéka annak, hogy Isten jelen legyen.
Lesz aszfalt a Darai út – Diana utca környékén
A város egyik magánházakból álló lakóövezetében tartott szabadtéri fogadóórát péntek délután Kereskényi Gábor szatmárnémeti polgármester: „Nem ígérünk fűt-fát, csak amit tényleg meg tudunk csinálni!”