×
2024. 02 27.
Kedd
Edina
10 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.58 RON
100HUF = 1.28 RON
Sport

Vívás: tapasztalatszerzés Budapesten

2023.11.06 - 14:25
Megosztás:
Vívás: tapasztalatszerzés Budapesten
(Illusztráció: frissujsag.ro archív)
Kispesten, a Jövő Bajnokai Kupán vívtak többen is a szatmári utánpótlás tagjai közül. Szép eredményekkel zártak, hasznos versenytapasztalatot szereztek.

A legjobb nyolc között zárt Budapesten Izsáki Benjámin, a Jövő Bajnokai Kupa versenysorozat kispesti fordulójában. A szatmári vívóiskola fiatal tőrvívója a budapesti Honvéd otthonában a 10 éves fiúk versenyében a 7. lett.
Ugyanitt Deme Alexander a 14. helyen zárt.

A 12 éves lányok küzdelmében Raluca Bălaj remekelt a csoportkörben, harmadik kiemeltként került főtáblára, viszont a nyolcaddöntőben kikapott, így a 9. helyen zárt.

A klubvezetés a versenyzőknek és az edzőknek, Izsáki Arnoldnak, File Attilának és Dan Șutának egyaránt gratulált hazaérkezésükkor.

Hírszerkesztő

 

Párbajtőr: 27. lett Tomşa egyéniben
Kiváló eredményt jegyzett a junior korosztályos Európa-bajnokságon a szatmári párbajtőrvívó, Ana Tomșa. Adrian Pop edző tanítványa a 27. helyen zárt a nápolyi torna egyéni viadalában.
Párbajtőr: 82. helyen zárt egyéniben Mézinger
Nem jöttek össze az asszók a szatmári vívóiskola növendékének a Nápolyban zajló kadet és junior vívó EB-n. De még hátravan a csapatverseny.
Párbajtőr: Európa legjobb 16-ja között van Kurtinecz
Remekelt a kadet lányok egyéni viadalában a szatmári vívóiskola párbajtőrvívója, Kurtinecz Johanna. Csiszár Ferenc érdemes edző tanítványa a 16. helyen zárt Nápolyban.