×
2021. 09 29.
Szerda
Mihály
15 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.24 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Pénzdíjas versennyel zárta a nyári összetartását a Samuraiul SK

2021.07.26 - 11:03
Megosztás:
Pénzdíjas versennyel zárta a nyári összetartását a Samuraiul SK
Az elmúlt napokban rendezte Avasújvárosban a Summer Karate Olympic Camp 2021 elnevezésű edzőtábort a Samuraiul SK egyesület, ahol a karateklub tizennégy sportolója végezte le nyári összetartását.

Magos Róbert mesteredző elmondta, hogy haladó karatékákat vitt magával, akik a versenyzői keret tagjai. Elsősorban 2. Danos fokozattal rendelkező kerettagok, Magos Róbert Patrick és Patrick Circiu utaztak Muzsdaj-tónál rendezett edzőtáborban, de ott voltak a friss fekete öves Alexia Grosan-Cerneșteanu, Jenei Dávid, Ardelean Krisztofer, Ardelean Andrea és Kevin Groza 1. Danos karatékák, illetve Alexandra Tămășuc, Cezar Cucuiet, Irina Pop, Darius Mesteșanu, Nagy Tamás és Luka Boje, akik hamarosan mesteri fokozatra léphetnek majd. 
Az edzőtábor idején erönléti, technikai es gyorsasági gyakorlatokat végeztek napi három tréningen. Az utolsó napon pedig egy pénzdíjas versenyt rendezett Magos Róbert, amit végül Ardelean Krisztofer nyert meg. A versenyen be kellett mutatni az itt tanul mesterkata gyakorlatot (haladó katat jion), illetve egy gyorsasági pályát a legjobb idővel kellett teljesíteni. Itt Krisztofer 15,86 másodperces idővel zárt az első helyen.

magosArdelean

Pesek Attila

Váncsa és Burya is vb-aranyat szereztek
Hét éremmel tértek haza a Szatmárnémeti VSK karatékái az Egyesített Karate Világszövetség (WUKF) által Kolozsváron rendezett világbajnokságról.
Újonc karatecsoportot indít a Samuraiul SK
Már 5 éves korosztálytól várja a sportolni vágyó gyerekeket Szatmárnémetiben és Lázáriban a Samuraiul SK, Szatmár megye egyik legrégebbi karateegyesülete.
Tajcsi-tanfolyamot tartott az udvarhelyi nagymester
A szakágban elismert shotokan karate nagymester, shihan Kovács Zsigmond (6. Dan) volt a Szatmárnémeti Okinawa SK vendége az elmúlt hétvégén, aki a klub sportolóinak tartott tanfolyamot.
Cookie