×
2024. 04 15.
Hétfő
Anasztázia, Tas
19 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.66 RON
100HUF = 1.27 RON
Sport

Párbajtőr: 82. helyen zárt egyéniben Mézinger

2024.02.26 - 16:13
Megosztás:
Párbajtőr: 82. helyen zárt egyéniben Mézinger
Mézinger Márton: Bal lábbal lépett pástra Nápolyban a szatmári vívóreménység. (Fotó: Szatmári Vívósikola Facebook oldal)
Nem jöttek össze az asszók a szatmári vívóiskola növendékének a Nápolyban zajló kadet és junior vívó EB-n. De még hátravan a csapatverseny.

Korán búcsúzott a junior korosztályos férfi párbajtőrvívók egyéni Európa-bajnoki küzdelmeitől a szatmári Mézinger Márton, aki a 82. helyen zárt a nápolyi versenyen.

A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub vívója két győzelemmel és négy vereséggel zárta a csoportkört, így nem jutott a főtáblára. Legyőzött viszont két olyan csoportellenfelet, akik azonban továbbjutottak: a svájci Aurele Favre végül a 41., a norvég Viktor Jarl Breivik Hagen pedig a 66. helyen zártak.

Adrian Szilagyi edző tanítványának most következik a szabadnap, majd szerdán ismét pástra lép, ezúttal a román válogatott kerettagjaként (Cristian Corbu, Rareș Mărghescu, Mézinger Márton, Florin Mirica), a csapatversenyben.

Szatmárnémeti Olimpia VSK
 

Vívás: Rijádi VB-re utazik Kurtinecz és Tomşa
Két szatmárnémeti párbajtőrvívó megy a hét végén Szaúd-Arábiába, hogy április 15-én és 16-án pástra lépjenek a kadet és junior korosztályos vívó-világbajnokságon.
Cselgáncs: sporttörténelmet írtak Aradon
Történelmi eredményt értek el a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub judokái a felnőttek egyéni országos bajnokságán, Aradon. A szatmári küldöttség legjobbja Maidelines Gorguet volt.
Futball: gyengén játszott Zilah ellen az Oli
Vereséget szenvedett a Liga 3 rájátszásának felsőházában a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapata, miután pénteken, idegenben 2–1-re kikapott Zilahon az éllovas együttestől.