×
2021. 11 27.
Szombat
Virgil
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

Összesen 113 beutalt volt a konstancai járványkórházba

2021.10.01 - 11:31
Megosztás:
Összesen 113 beutalt volt a konstancai járványkórházba
Forrás: Antena 3
Összesen 113 beutalt volt a konstancai járványkórházban, ahol tűz ütött ki pénteken; a betegek közül tízet az intenzív terápiás osztályon kezeltek - közölte az Egészségügyi Minisztérium.

A szaktárca szerint valamennyi pácienst átszállítanak a megyei kórházba, a tüdőkórházba, illetve a katasztrófavédelmi felügyelőség mobil kórházába. Az ügyvivő egészségügyi miniszter igénylésére készenlétbe helyezték a medgidiai és a mangaliai kórházat is, hogy szükség esetén oda is szállíthassanak betegeket.

AGERPRES

Robbanások történtek egy szerbiai rakétagyárban, többen megsérültek, ketten meghaltak
Robbanások történtek egy légvédelmi rakétákat készítő gyárban Belgrád mellett kedden, ketten életüket vesztették, 16-an megsérültek - közölte a szerb belügyminisztérium.
Tűz ütött ki egy Temes megyei pszichiátriai kórházban, személyi sérülés nem történt
Tűz ütött ki kedd reggel a Temes megyei gátaljai (Gătaia) pszichiátriai kórházban. A betegeket evakuálták, személyi sérülés nem történt.
Kigyulladt egy autó a Petei vámban
Számtalan rendhagyó helyzettel szembesültek már munkájuk során a Csengersima – Pete határátkelőnél dolgozó határrendészek és rendőrök, ám arra igencsak ritkán volt példa, hogy égő autót kellejen oltaniuk — vasárnap délután egy, a határátkelő bejáratánál lévő autóbuszöbölben álló személygépkocsi motorterében keletkezett tűz, amelynek nyomán vastag füstréteg lepte el a környéket.
Cookie