×
2022. 01 22.
Szombat
Vince, Artúr
-6 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.36 RON
100HUF = 1.38 RON
Belföld

Növelni készül a kormány a beoltottaknak járó voucherekre elkülönített keretösszeget

2021.10.28 - 13:35
Megosztás:
Növelni készül a kormány a beoltottaknak járó voucherekre elkülönített keretösszeget
Kormányülésre kerül sor csütörtökön, hogy a kabinet tagjai elfogadják a beoltott személyeknek járó utalványokra elkülönített büdzsé kipótolását.

Florin Cîţu ügyvivő miniszterelnök már szerdán bejelentette, hogy csütörtökön tervezi elfogadni a kormány az oltást felvevő embereknek járó értékutalványokra elkülönített büdzsé kiegészítését.
AGERPRES

Tanügyminiszter: jövő hét elejéig tízmillió nyálteszt érkezik az iskolákba
Jövő héten tízmillió nyálteszt érkezik az iskolákba az iskolások, óvodások és tanügyi személyzet tesztelésére - közölte Sorin Cîmpeanu tanügyminiszter.
A koronavírus omikron-változatának új alfaját tanulmányozzák a szakértők
A szakértők az omikron-vírusváltozat néhány hete megjelent, számos kérdést felvető új alfaját tanulmányozzák - írja az AFP és a Reuters. Bár a francia egészségügyi miniszter szerint az új alfaj "a lényegen nem változtat", a még nem teljesen ismert jellemzői bizonyos kérdéseket vetnek fel.
Egy nap alatt csupán 3815-en kérték az első dózist
Az elmúlt 24 órában 17.067 személy kapta meg Romániában a Pfizer-BioNTech, a Moderna vagy a Johnson&Johnson koronavírus elleni vakcináját - derül ki a koronavírus elleni oltási kampányt koordináló országos bizottság (CNCAV) pénteken ismertetett adataiból.
Cookie