×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
18 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Vidék

Lázári sportterem-avató lesz, szuper koncertekkel!

2024.04.22 - 12:47
Megosztás:
Lázári sportterem-avató lesz, szuper koncertekkel!
Ezen a hétvégén, április 28-án lesz a frissen elkészült lázári sportterem ünnepélyes átadása, családi hétvégét szervezett ez alkalomból a községvezetés, ingyenes koncertek is lesznek, nagy nevekkel.

Április 28-án, vasárnap, a Lázári Polgármesteri Hivatal és a községi tanács szervezésében Családi Nap lesz, amit a márciusban befejezett lázári sportteremnél tartanak a rég várt beruházás használatba adásának örömére. A sportterem Lázári központjában van, a főúton Kissár felé, a 243 szám alatt, a Liniştii utca után, az út bal oldalán, a futballpálya helyén.

hirek/2024/aprilis/lazari-sportcsarnok-avato-szuper-koncertekkel-szandi-1.jpg
A Béres Antal polgármester által közzétett programból kiderül, hogy a Családi Nap és sportterem-avató ünnepség – ahogy az egy ilyen létesítmény esetén dukál –, focikupával kezdődik.

hirek/2024/aprilis/lazari-sportcsarnok-avato-szuper-koncertekkel-the-phoenix-sm.jpg
Aznap erre 11 órától kerül sor, egy többmérkőzéses bajnokság keretében. Háromtól a szárazbereki Lehajló Rozmaring Néptánccsoport műsora következik, fél négytől pedig a Lázári Keresztyén Generációk kórusa fog énekelni, akiket a lázári iskola diákjainak és a helyi óvodásoknak az ünnepi műsora követ.

Délután négytől Horea Someşan előadása következik, 17 órától Szandi lép fel, 18 órától Kis Grófo, majd 19:30-tól a szatmárnémeti The Phoenix SM koncertje zárja a sportcsarnokavató családi napi ünnepséget.

hirek/2024/aprilis/lazari-sportcsarnok-avato-szuper-koncertekkel-plakat-1.jpg
Az eseményen a részvétel ingyenes, a községvezetés és a helyi tanácsosok mindenkit szeretettel várnak a községből, Szatmárnémetiből, a megyéből, közelről s távolról.

Princz Csaba

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 
 

Aszfaltoznak Lázáriban
A Szatmárnémetivel szomszédos településen szerdán a Nagy Béla utcai aszfaltra húzták rá a kopóréteget, pénteken az Újsoron folytatódik majd az útburkolás.
Lázáriban a hitben megmaradottak újra találkoztak – KÉPGALÉRIA!
A bármikor is Lázári község valamelyik templomában konfirmált reformátusok találkozóját tartották vasárnap a községközpont templomában és gyülekezeti házában — ők a biztosítéka annak, hogy Isten jelen legyen.
Birtokba vették a helyiek a lázári sporttermet
A márciusi technikai formaságok után április 28-án össznépi ünnepség keretében használatba vehették helyiek és távolabbiak a vadonatúj lázári sporttermet.