×
2021. 10 16.
Szombat
Gál
4 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.26 RON
100HUF = 1.38 RON
Szatmárnémeti

Hol a pénz? — Cashflow, egyszerűen

2021.08.28 - 15:31
Megosztás:
Hol a pénz? — Cashflow, egyszerűen
Jön a második tematikus előadás a szatmárnémeti RMKT Hol a pénz? rendezvénysorozatán belül, amelyen Simon Attila vállalkozó fog bemutatót tartani a cashflow-ról, egyszerűen.

Az újraalakulását követően a szatmárnémeti RMKT (Romániai Magyar Közgazdász Társaság) elindította a Hol a pénz? című rendezvénysorozatát, amelyen különböző gazdasági és egyéb témákat dolgoznak fel eseményenként. Ahogyan azt már beharangozták az első előadáson is — amelyen Fekete Gabriela pályázati szakértő tartott bemutatót az európai uniós pályázati lehetőségekről —, folytatódik az előadás-sorozat, amely különböző gazdasági témákat dolgoz fel. Ilyen a következő is, amelyen a pénzmozgásról tudhatnak meg többet az érdeklődők egy sikeres szatmári vállalkozótól. Volt-e valaha a készpénznek fontosabb szerepe a vállalkozásában, mint a mostani turbulens időkben?

Ha valaki növekedni és fejlődni akar, vagy éppen pénzhiánnyal küszködik, vállalkozása szempontjából elengedhetetlen a számok nyelvének megértése.

A 90 perces előadás során az érdeklődő elsajátíthatja azokat az eszközöket, amelyekkel pozitívan befolyásolhatja cége pénzforgalmát és profitját — s ez nemcsak könyvelőknek szól, hanem a vezérigazgatóknak is, valamint a menedzsercsapat tagjainak akár, egyszóval mindenkinek, aki fejlődni vágyik e téren.

„Ha ön nem a számok embere, akkor önnek feltétlenül részt kell vennie az előadáson. Ez az egyszerűségről szól, hogy a cashflow-t bárki megértse és alkalmazni tudja” — írják a szervezők felhívásukban. A rendezvényt halételek és partiumi borok kóstolójával fogják zárni, amelyre szeretettel hívják a résztvevőket. Az előadást szeptember 7-én, kedden 18 órai kezdettel tartják meg a szatmárnémeti Iparosotthonban. A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, ezt a cutt.ly/SWoD7In linken tehetik meg, míg az előadás Facebook-eseménye a cutt.ly/4WoFwtc oldalon érhető el.

Hol a pénz?’ — Szívügyed a pénzügyed?
Október végén az RMKT Hol a pénz? című rendezvénysorozata harmadik előadásának meghívottja Tóth Klára pszichológus, kommunikációs és PR-, illetve marketingszakértő.
Ováció és percekig tartó vastaps
Október 6-án Budapesten, a Nemzeti Színház által szervezett MITEM – Madách Nemzetközi Színházi Találkozó programjában szerepelt a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Raszputyin című előadása, ami hatalmas sikert aratott.
Az iskolakezdés nehézségei — ingyenes előadás
Újabb érdekes és a témájából fakadóan ráadásul rendkívül aktuális előadással várja az érdeklődőket a Boldog Scheffler János Központ szeptember 9-én, csütörtökön 19.00 órai kezdettel a Hatékony Szűrési és Prevenciós Programok Fejlesztése és Tesztelése ROHU–450 elnevezésű projekt keretein belül.
Cookie