×
2022. 01 27.
Csütörtök
Angelika
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.42 RON
100HUF = 1.38 RON
Vidék

Halálos gázolás

2021.12.05 - 18:37
Megosztás:
Halálos gázolás
Fotó: smurd.ro
Szombaton este 20 óra 20 perc körül történt halálos gyalogosgázolás a 108M megyei út Vezend és Mezőterem közötti szakaszán.

A 41 éves, szilágypéri illetőségű sofőrnő Audi típusú gépkocsijával elgázolta a fényvisszaverő mellény vagy egyéb fényvisszaverő jelzés nélkül az útszélen haladó, 59 éves nagykárolyi férfit. Az áldozat a szerencsétlenség helyszínén belehalt sérüléseibe. Az ügyben a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával indított eljárást.

Három gyilkosság és 30 halálos baleset 2021-ben
Szatmár még mindig biztonságos — tavaly kevesebb gyilkosság, rablás és lopás történt, mint egy évvel korábban, viszont nőtt a halálos közlekedési balesetek száma, míg a statisztikát változatlanul az ittas vezetés, a gyorshajtás és a szabálytalan előzés vezeti.
Halálra gázolt egy vonat egy gyermeket a Hargita megyei Ajnád térségében
Halálra gázolt egy vonat egy 14-15 év körüli fiút kedd reggel a Hargita megyei Ajnád (Nădejdea) térségében. A hatóságok öngyilkosságra gyanakodnak.
Bode: a szolgálati autójukkal balesetet okozó rendőrök nem mentesülnek a büntetőjogi felelősség alól
A szolgálati autójukkal munkaidejük közben balesetet okozó rendőrök a küldetésük jellegétől függetlenül csak a szabálysértési felelősség alól mentesülnek, a büntetőjogi felelősség alól nem - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján a belügyminiszter.
Cookie