×
2024. 04 15.
Hétfő
Anasztázia, Tas
20 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.66 RON
100HUF = 1.27 RON
Sport

Futball: szombaton kezd az osztályozós helyekért az Olimpia VSK

2024.03.29 - 15:40
Megosztás:
Futball: szombaton kezd az osztályozós helyekért az Olimpia VSK
(Fotó: SzOVSK)
Szombaton kezdi a szereplését a Liga 3 felső házi csoportjában a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapata. Kilenc döntő vár a csapatra, ebből ötöt játszik majd hazai pályán, négyet pedig idegenben.

Zsinórban második éve kezdi a szereplését a Liga 3 felső házi csoportjában a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapata.

Megőrizni a pozíciót

Az előző idényben a legényeink a 10-es csoport 3. helyén zárták a rájátszást, idén viszont jól meghatározott célt kell teljesítsenek a srácok, hiszen a Liga 2 osztályozós két hely valamelyikén kell zárjanak. Ahhoz, hogy ezt a célt teljesíteni tudják, Cosmin Iuhas edző legényeinek legalább a mostani pozíciót kell megőrizniük, az alapszakaszban nyújtott teljesítményel ugyanis a széria második helyén zárt a csapat. 

Szombaton a Crişul ellen

Az Olimpia VSK 33 pontot gyűjtott a bajnokság első részében, és így nyolc pont hátrányt kell ledoglzniuk, hogy beérjék az éllovas Zilahi SCM csapatát. Ugyanakkor 5, illetve 6 pont az előnye a mögötte álló harmadik Biharszentandrási Crişul, valamint a negyedik Máramarosszigeti VSK előtt.
A rájátszás első fordulójában a csapatunk szombaton idehaza játszik a bihari együttes ellen. 
Érdekes, hogy a bajnokság idénynyitó meccsét is ez a két együttes egymás ellen játszott, ugyancsak Szatmárnémetiben: az augusztusi találkozót az Olimpia 2–1-re nyerte meg.
A legényeinek a mostani mérkőzésen is itthon kell tartaniuk a három pontot, hogy továbbra is esélyesek maradjanak az osztályozós hely valamelyikére.

Cosmin Iuhas korábban azt nyilatkozta, hogy a bajnokság folytatásában kilenc döntő vár a csapatára. Ebből a kilenc találkozóból ötöt játszik majd hazai pályán, négyet pedig idegenben. 

LIGA 3, 10-ES CSOPORT, PLAYOFF, 1. FORDULÓ
Szombat, 15:00, Szatmárnémeti, Olimpia - Daniel Prodan Stadion
Szatmárnémeti Olimpia VSK – Biharszentandrási ACSC Crişul
Belépő: 8 lej.

Szatmárnémeti Olimpia VSK

 

Cselgáncs: sporttörténelmet írtak Aradon
Történelmi eredményt értek el a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub judokái a felnőttek egyéni országos bajnokságán, Aradon. A szatmári küldöttség legjobbja Maidelines Gorguet volt.
Futball: gyengén játszott Zilah ellen az Oli
Vereséget szenvedett a Liga 3 rájátszásának felsőházában a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapata, miután pénteken, idegenben 2–1-re kikapott Zilahon az éllovas együttestől.
Helytálltak a Partium Labdarúgó akadémia csapatai a Lazio Cup-on!
Kiemelt meghívást kapott a Partium Labdarúgó Akadémia két korosztályos csapata a húsvéti hétvégén lezajlott Lazio Cup-ra. A négynapos nemzetközi gyermeklabdarúgó tornát Rómában rendezték.