×
2023. 10 02.
Hétfő
Petra
11 °C
borús égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.27 RON
Sport

Futball: Olimpia MCMXXI az Olimpia VSK ellen

2023.09.14 - 13:46
Megosztás:
Futball: Olimpia MCMXXI az Olimpia VSK ellen
Kell a három pont az Olimpia VSK-nak, nagyot akarnak menni szombaton!
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub labdarúgócsapata szombaton „idegenben” játszik a szatmárnémeti Someșul Stadionban, ahol a Liga 3-ban újonc Szatmárnémeti SC Olimpia MCMXXI együttes lesz a vendéglátó ellenfél.

A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub labdarúgócsapata szombaton „idegenben” játszik a szatmárnémeti Someșul Stadionban, ahol a Liga 3-ban újonc Szatmárnémeti SC Olimpia MCMXXI együttes lesz a vendéglátó ellenfél. A Cosmin Iuhas, Florin Fabian edzőpáros legénysége háromból három győzelem után lép pályára szeptember 16-án délután öt órától a szatmárnémeti, Ecaterina Teodoroiu utcai Someşul stadionban.

Három nyert meccsel a tizedik

Miután az Olimpia VSK minimális győzelmet jegyzett az első két fordulóban a Biharszentandrási Crișul és a Kolozsvári Sănătatea csapatai ellen, következett egy sima hazai győzelem a Nagybányai Minaurral szemben. A 4–1-es siker bizakodásra ad okot, ráadásul az újonc, Moussa Tiefing Samake is hamar beilleszkedett a csapatba, két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a máramarosaik elleni sikerhez.
Az eddig begyűjtött kilenc egységgel, pontegyenlőséggel, az Olimpia VSK a Zilahi SCM csapatával megosztva vezeti a 10-es csoport táblázatát.

hirek/2023/szeptember/futball-olimpia-vsk-az-olimpia-mcmxxi-ellen-1.jpg
Olimpia MCMXXI, kis csapat, nagy remények.
Egy nyert meccsel nyolcadik

A városi csapat szombati ellenfele az Olimpia MCMXXI eddig veretlen hazai pályán, igaz nyeretlen is. Cristan Popa edző alakulatának két mérkőzése volt eddig a hazai közönség előtt, és mindkettő 2–2-es döntetlennel zárult. Az eddigi egyetlen idegenbeli mérkőzésén viszont 3–0-ra kikapott Nagybányán a szatmárnémeti szurkolók egy csoportja által életre hívott magáncsapat. Az így szerzett két ponttal a 8. helyet foglalja el a táblázatban a harmadik vonalban újonc csapat.

Maximális odaadás

„Ez is egy olyan bajnoki mérkőzés, mint bármelyik másik találkozó, amire maximális odaadással készülünk. Tiszteljük ellenfelünket, de nekünk nagy szükségünk van a három pontra. Reméljük, hogy szép számban jön a közönség a mérkőzésre, ahol a sportszerűség jegyében egy szép mérkőzést láthat” – nyilatkozta az Olimpia VSK edzője, Cosmin Iuhas.

LIGA 3, 10-ES CSOPORT, 4. FORDULÓ
Szeptember 16, szombat, 17.00: Someşul Stadion
Belépő: 10 lej
Szatmárnémeti SC Olimpia MCMXXI – Szatmárnémeti Olimpia VSK

Szatmárnémeti Olimpia VSK

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 

Labdarúgás: pontosítás a női csapat ellen hozott egyesületi ítélet ügyében
Nem úgy kezdődött a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub női labdarúgócsapatának a 2023/2024-es idénye, ahogy azt szerette volna. Hivatali kekeckedés miatt elveszített meccs után, vasárnap 11-től hazai pályán fogadják a lányok a kolozsváriakat.
Rangadó a második helyért a Félixfürdői Lotus ellen
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub labdarúgócsapata ezen a hétvégén is hazai pályán játszik, ezúttal a Félixfürdői Lotus együttest látja vendégül az Arenei utcai Olimpia - Daniel Prodan Stadionban.
Első tétmérkőzését játssza vasárnap az Olimpia VSK női labdarúgócsapata
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub női labdarúgócsapata szeptember tizedikén fogja játszani történelme első tétmérkőzését. A Román Kupa-selejtező 1. fordulójának találkozóján lép majd a pályára.