×
2023. 12 11.
Hétfő
Árpád
3 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.61 RON
100HUF = 1.30 RON
Sport

Futball: csak a győzelem az elfogadható az Olimpia VSK-tól az Olimpia MCMXXI ellen

2023.11.17 - 15:31
Megosztás:
Futball: csak a győzelem az elfogadható az Olimpia VSK-tól az Olimpia MCMXXI ellen
(Fotó: SzOVSK)
A Szatmárnémeti Olimpia VSK – Szatmárnémeti SC Olimpia MCMXXI mérkőzést szombaton 14 órától rendezik a szatmárnémeti Olimpia - Daniel Prodan Stadionban. Döntetlen volt az odavágó, most nagyon nyerni akar az Oli!

A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub labdarúgócsapata folytatni akarja a győzelmek sorát a Liga 3-ban, hogy megőrizze a második helyét a táblázatban, és ezáltal életbe tartsa a reményeket, hogy közelebb kerüljön a 10-es csoport éllovasához, a Zilahi SCM együtteshez.

Cosmin Iuhas edző legényeinek szombaton a második szatmárnémeti együttest, a széria táblázatának utolsó előtti helyén álló SC Olimpia MCMXXI csapatot kell legyőzze.

Retrospektív

Someșul Stadionban rendezett odavágó találkozón az Olimpia VSK két értékes pontot hagyott ott. Miután hátrányból fordított, majd 3–1-re is vezetett, úgy tűnt, hogy simán behúzza a három pontot. Szerencsésen ugyan, de Cristian Popa edző együttese egyenlíteni tudott. Utólag kiderült, hogy ez volt az Olimpia VSK negatív szériájának a kezdete, ugyanis a következő körben elszenvedte idénybeli első vereségét, majd további öt bajnokin ikszelt. A visszavágó első fordulójában, Biharszentandráson, a Crișul elleni győzelemmel sikerült megtörni a jeget, és ezt a sikert további két megnyert meccs követte, amivel a csapatunk visszaállt a táblázat második helyére.
A SC Olimpia MCMXXI a máramarosszigeti 4–0-s vereség után jön vendégségbe. Cristi Popa csapata amúgy sem szerepel jól idegenben, ugyanis hatból egyetlen meccset tudott nyerni (Désakna elleni 2–1-es siker), a gólkülönbség pedig 3–18.
Az odavágón egy elég jó mérkőzést játszott egymás ellen a két szatmárnémeti csapat, amely sok szatmári fociszeretőt kivonzott a stadionba. Remélhetően ez lesz most szombaton, nobember 18-án is.

Az Oli a favorit

A SC Olimpia MCMXXI együttesével kapcsolatosan érdemes megjegyezni, hogy az egyetlen csapat a szériában, amely le tudta győzni az éllovas zilahiakat. 
A SC Olimpia MCMXXI 12 pontot gyűjtött eddig, egy pont a hátránya a nyolcadik pozícióban tanyázó Nagykárolyi Victoria VSK mögött.
Mégis, a Szatmárnémeti Olimpia VSK a találkozó favorítja, bár a hiányozni fog az alapkeret egyik játékosa, Adam Abdul-Wahab, akit a jövő héten műtenek majd ínszalag-szakadással.
A Szatmárnémeti Olimpia VSK – Szatmárnémeti SC Olimpia MCMXXI futballmérkőzést november 18-án szombaton 14 órától rendezik Szatmárnémetiben, az Arenei utcai Olimpia - Daniel Prodan Stadionban.

Szatmárnémeti Olimpia VSK

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 

 

Negyven érem a Shall We Dance Kupán
A szatmárnémeti Loga Dance School Tánciskola táncosai is részt vettek a Nagysomkúton megrendezett Shall We Dance Kupa megmérettetésein. Negyven éremmel érkeztek haza.
Városi Sportklub: a Mikulás járt az utánpótlás csapatnál
Több mint száz focistapalántát lepett meg Miklós-nap előestéjén az ősz szakállú öreg, a gyerekek egészen addig nem tudták miért terelték őket be a sportterembe, amíg a bejárat felől fel nem hangzott a Ho-hoo-hooo!
Cselgáncs: Bronzérmet szerzett a földharc-bajnokságon Paula Paștiu
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub judokája, Paula Paștiu harmadik helyezett lett és ezzel bronzérmet szerzett az izvorani, U23-as korosztályos ne-waza (földharc) bajnokságon.