×
2023. 10 02.
Hétfő
Petra
11 °C
kevés felhő
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.27 RON
Nagykároly

Egy alkotó három kiállítása lesz látható a Károlyi-kastélyban

2023.09.04 - 09:56
Megosztás:
Egy alkotó három kiállítása lesz látható a Károlyi-kastélyban
Fotó: SZFÚ Archív
Három kiállítás anyagát állítja közönség elé Fodor Árpád, nyugalmazott földrajz-történelem szakos tanár, amatőr fényképész.

A kiállítások nyitórendezvényének helyszínéül a Károlyi-kastély szolgál, szeptember 5-én, kedden, 17:00 órai kezdettel. Az amatőr fényképész és nyugalmazott történelem- földrajz szakos tanár, Fodor Árpád, három különleges fotógyűjteményt mutat be a nagykárolyi közönség számára.

Az alkotó egyéni látásmóddal közelíti meg a következő témákat: „A barlangok különleges világa”, „Petőfi és Bem nyomában”, valamint „Egy formázó-színesfémöntő szakmunkás hagyatékából”. A kiállítások nyitórendezvényére szeptember 5-én, kedden 17:00 órától kerül sor a Károlyi-kastélyban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hírszerkesztő

Jótékonysági est a hibrid orgona továbbépítéséért
A Nagykároly-kertvárosi Református Egyházközség jótékonysági estet szervez, amelynek bevételét a különleges hibrid orgona továbbépítésére fordítanák.
A feltétel nélküli szeretetről nyílik kiállítás a Károlyi-kastélyban
Szeptember 12-én, kedden 16:00 órától kerül sor Az Úr terített asztala – Tükör által homályosan címet viselő művészeti kiállítás nyitórendezvényére a Károlyi-kastélyban.
Harmadik kiadásával tér vissza az Expo Industry Szatmár!
Az Expo Industry Szatmár – Ipar 4.0 - Szatmár legújabb kiadására augusztus első hétvégéjén kerül sor a szatmárnémeti Kossuth-kertben a SkyLine Events égisze alatt. Mint mindig, a rendezvény idén is a megye legfontosabb iparágainak népszerűsítését és bemutatását szolgálja.