×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
2 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Nagykároly

Belobbant a vezetékből kitörő gáz Nagykárolyban

2021.10.14 - 18:48
Megosztás:
Belobbant a vezetékből kitörő gáz Nagykárolyban
Ismét gázcsövet érintő baleset történt Nagykárolyban.

Tegnap délután a 25 Octombrie sugárúton egy (hivatalosan még meg nem erősített információ szerint ittas állapotban lévő) sofőr elveszítette uralmát Dacia Logan típusú gépkocsija fölött, nekikoccant egy szabályosan leparkolt autónak, majd arról „továbbpattanva” nekicsapódott az egyik magánház falán lévő gázórának és –csőnek. Az eltört vezetékből nagy erővel kitörő gáz az ütközés okozta szikráktól belobbant , de a helyszínre percek alatt kiérkező tűzoltóknak és a gázszolgáltató szakembereinek sikerült eloltani a lángokat, mielőtt még komoly robbanás történt volna.

Egyirányúsított utcák  Nagykárolyban
A közlekedési bizottság döntésének értelmében december 3-tól egyirányúsították a forgalmat Nagykárolyban a Mihai Viteazul II-es lakónegyedben található Ady Endre utcában.
El lehetne kerülni a tragédiákat
A lakástüzek 27%-át az elektromos hálózatban keletkezett meghibásodások okozták az idei év első nyolc hónapjában. Az áramhálózat karbantartásával ezek megelőzhetők lettek volna.
Cipősdoboz akció Nagykárolyban
A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a Gróf Károlyi Kulturális és Idegenforgalom-népszerűsítő Központ ebben az évben is elindítja Cipősdoboz ajándékgyűjtő kampányát, melynek kedvezményezettjei árvaházakban élő, 6 éven felüli gyermekek.
Cookie