×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Belföld

Az idei tengerparti nyaralási szezon a két évvel ezelőttivel vetekedett a turisztikai irodák szerint

2021.09.24 - 12:49
Megosztás:
Az idei tengerparti nyaralási szezon a két évvel ezelőttivel vetekedett a turisztikai irodák szerint
Húsz százalékkal nőtt a kereslet idén a román tengerpart szállodáinak all inclusive szolgáltatásai iránt 2019-hez képest az egyik legnagyobb hazai turisztikai iroda adatai szerint.

Pénteken közzétett elemzésében a konstancai ügynökség megállapította, hogy idegenforgalmi szempontból az idei nyaralási szezon a két évvel ezelőttivel vetekedett. A 2019-es idény a turisták számának és a szálloda-, illetve vendéglátóipar bevételeinek a tekintetében is csúcsot döntött.

Az elemzést közlő konstancai turisztikai iroda bevételei idén 53 százalékkal nőttek tavalyhoz képest, több mint 150 ezer turista vette igénybe a szolgáltatásaikat.

Az ügynökség kiemelte, hogy jelentősen, mintegy 20 százalékkal nőtt a kereslet ebben az évben 2019-hez képest a tengerparti szállodák all inclusive szolgáltatásai iránt. A román tengerparton több mint 30 hotel nyújt teljes ellátást biztosító szolgáltatást.
AGERPRES

Kaplonyi séta a Károlyiak nyomdokaiban
A Nagykárolyi-síkság egyik jellegzetes épülete egy ikertornyos római katolikus templom, amely tiszta időben messziről üdvözli a látogatót, és mutatja az odavezető irányt Szatmár megye egyik rejtett ékkövébe, Kaplony községbe. A Páduai Szent Antal ferences templomhoz érkeztünk.
A romániaiak 80 százaléka szerint rossz irányba tart az ország
A romániaiak 80 százaléka szerint rossz irányba tart az ország - derül ki INSCOP felmérésének hétfőn közzétett adataiból.
Románia, a Moldovai Köztársaság és Bulgária piros zónás
Aktualizálta az országos vészhelyzeti bizottság (CNSU) a járványügyi kockázatot jelentő országok és régiók listáját.
Cookie