×
2021. 10 16.
Szombat
Gál
3 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.26 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Vlad Turcu bajnoki ezüstérmes

2021.07.18 - 14:58
Megosztás:
Vlad Turcu bajnoki ezüstérmes
Bajnoki ezüstérmet szerzett a Nagykárolyi Elméleti Líceum SK atlétája, Vlad Turcu, a 18 éven aluliak bajnokságának 110 méteres gátfutó versenyszámában.

Sebastian Horea Macarie, a Szatmár Megyei Atlétikai Egyesület elnöke elmondta, hogy a pitești-i Nicolae Dobrin Stadionban rendezett megmérettetésen Florin Turcu edző (és édesapa) tanítványa (és fia) 14.94 másodperces idővel teljesítette a 110 méteres szakaszt, és csak 48 századdal maradt le az élen záró brăilai ellenfele, Darius Techiu mögött. 
Ugyanebben a versenyszámban a Szatmárnémeti LPS-Szatmárnémeti SK kettős igazoláső atlétája  a 8. helyen zárt. Radu Achim edző tanítványa a 400 méter gátfutó számban is rajthoz állt, itt is a 8. lett, akárcsak a magasugró versenyszámban, ahol 1,73 méteres eredménnyel zárt a top nyolcban.
Turcu gyermekei egyébként remekelnek idén a bajnokságokon. Mint ismeretes, a nagykárolyi edző lánya, Alexia három héttel ezelőtt a 12 évesek bajnokságán a diszkoszvetők és a súlylökők versenyszámában bizonyult az ország legjobbjának.

Pesek Attila

Alexia Turcu kétszeres bajnoki aranyérmes
Kétszer állhatott a dobogó legfelső fokára a Nagykárolyi Elméleti Líceum SK atlétája, Alexia Turcu, aki Bukarestben a 12 éven aluli gyerekek bajnokságában két versenyszámot is megnyert.
Nagykárolyi Elméleti Líceum XII. B osztály Matematika-informatika szak
Mottó: „Útjaink százfelé válnak,/ De szívünk egy célért dobog,/ Nekivágunk a küzdelmes mának,/ És épít karunk egy szebb holnapot.” - Arany János
Érmekkel tértek haza a regionális bajnokságról
Felnőtt korosztályos bajnokságon léptek pályára az elmúlt hétvégén a még junior korosztályos szatmárnémeti atléták, közülük ketten pedig közel kerültek a bajnoki éremszerzéshez is.
Cookie