×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
18 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Sport

Vívás: Éremeső az Autonet Kupán

2024.06.05 - 13:12
Megosztás:
Vívás: Éremeső az Autonet Kupán
(Fotók: Szatmári Vívóiskola)
Az Autonet Kupa idén is nagyon jól teljesített, és ez nem kerülte el a Román Vívószövetség figyelmét sem. Remek erőfelmérő a gyerek korosztályos bajnokság előtt.

Zsinórban harmadik éve zajlik a nemzetközi verseny, a fiatal párbajtőrvívóknak pedig remek erőfelmérő a hónap végi gyerek korosztályos bajnokság előtt, amit idén is Bukarestben rendeznek meg.
Természetesen a Szatmárnémeti SK és a Szatmárnémeti LPS vívói éremgyűjtő szándékkal mennek majd az országos viadalra.

hirek/2024/06-junius/vivas-eremeso-az-autonet-kupan-3.jpg
Érmek és ajándékok

Bizakodásra ad okot az elmúlt hétvégi teljesítményük, hiszen a hat próbában 4 arany-, 5 ezüst- és 6 bronzérem a szatmári vívóiskola tanítványainak a mérlege.

Az érmek és trófeák mellé a a dobogósok értékes ajándékokban is részesültek, amit az esemény támogatói, az Autonet Import Kft. és a Communitas Alapítvány ajánlott fel, akiknek ezúton is köszönjük a segítséget.

Közlemény

hirek/2024/06-junius/vivas-eremeso-az-autonet-kupan-2.jpg

 

Sakk: Seletye-bronz a kolozsvári próbán
Kiváló eredményt jegyzett Seletye Dominik a kolozsvári Sports Festivalon. Margareta Sarivan edző tanítványa a 49 nevezést regisztráló ÉLŐ 1700-1800 csoportban remekelt.
Táncsport: húsznál is több érem Kassáról
A június 8. és 9. közötti hétvégén Kassán versenyeztek a szatmárnémeti Loga Tánciskola sportolói. Huszonegy érmet hoztak haza a megmérettetésről.
Cselgáncs: aranyérmet szereztek a Balkán-bajnokságra készülők
A szlovákiai Nagymihályon léptek tatamira az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti Olimpia VSK judokái, akik a június közepén a Balkán-bajnokságon kell majd bizonyítsanak.