×
2022. 01 22.
Szombat
Vince, Artúr
-6 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.36 RON
100HUF = 1.38 RON
Belföld

Virgiul Popescu: a kkv-knak szombattól kérvényezniük kell az energiadrágulás kompenzálását

2021.11.27 - 16:34
Megosztás:
Virgiul Popescu: a kkv-knak szombattól kérvényezniük kell az energiadrágulás kompenzálását
Fotó: Agerpres
A kis- és középvállalkozásoknak (kkv-k) november 27-től kérvényezniük kell az energiadrágulás kompenzálását, ha ezt nem teszik meg, nem kapják meg a támogatást - közölte szombaton a Facebook-oldalán az energiaügyi miniszter.

Virgil Popescu tájékoztatása szerint a kérvény formanyomtatványa a http://energie.gov.ro/ordin-decontare/ webcímről tölthető le.

A miniszter emlékeztetett arra, hogy az energiadrágulás kompenzálására a háztartási fogyasztók, a köz- és magánkórházak, az állami és a magán tanintézetek, a nem kormányzati szervezetek, a felekezetek és a szociális szolgáltatásokat nyújtó intézmények is jogosultak 2021 novembere és 2022 márciusa között. AGERPRES

Az Electrica Furnizare szolgáltató több mint 2,2 millió számlát fog újraszámolni
Az Electrica Furnizare szolgáltató több mint 2,2 millió olyan számlát érvénytelenített, amelyek nem tettek eleget az árplafon bevezetéséről és a részleges számlakompenzációról szóló törvény november 1-jétől érvényes előírásainak, és az újraszámolás után ismét kiállítja ezeket - derül ki az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóság (ANPC) szerdai közleményéből.
Ciucă: jövő héten fogadja el a kormány a lakosság energiadrágulással szembeni védelmét szolgáló újabb intézkedéseket
Jövő héten fogadja el a kormány az energiaválság hatásainak csökkentését célzó újabb intézkedésekről szóló sürgősségi rendeletet - közölte a miniszterelnök a kabinet szerdai ülésének elején.
Popescu: szerdai ülésén megvitatja a kormány a hibásan kiállított energiaszámlák újraszámolásáról szóló rendeletet
Szerdai ülésén vitatja meg a kormány a hibásan kiállított energiaszámlák újraszámolásáról szóló rendeletet - jelentette ki kedden az energiaügyi miniszter.
Cookie