×
2020. 12 05.
Szombat
Vilma
7 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.00 RON
100HUF = 1.36 RON
Nagykároly

Versenyt hirdetnek a nagykárolyi motorosok

2020.11.21 - 15:00
Megosztás:
Versenyt hirdetnek a nagykárolyi motorosok
Az Open Road motoros baráti társaság tagjai versenyt hirdetnek, mely december 2-ig zajlik az Open Road friends pack Facebook-oldalán.

 A nagykárolyi motorosok által életre hívott kezdeményezéssel a 8–14 éves, szociálisan hátrányos helyzetben élő gyermekeket bírnák alkotásra. A résztvevőknek egy oldal terjedelmű fogalmazást kell írniuk egy elképzelt vagy valós kirándulásról. Az elkészült fogalmazásokat a fent említett közösségi oldalon lehet megosztani december 2-ig. A verseny fődíja egy tablet. Nem első alkalommal igyekeznek segíteni a motorosok, akik az elmúlt években több karitatív rendezvényt is szerveztek. A Motoros Mikulás elnevezésű akciójukkal a korábbi években is a hátrányos helyzetben élő gyermekeket segítették, de szerveztek gyűjtőakciót például állatvédő egyesületnek is. Mostani kezdeményezésükkel is a gyermekeket segítenék, hiszen a kreativitásáért és a munkájáért járó jutalmat biztosan örömmel veszi majd kézhez a győztes.

Elkezdődött a visszaszámlálás
Még két hétig lehet jelentkezni a Pénzmágnes – Kulcs a gyarapodáshoz elnevezésű online vetélkedőre, melyet idén nyolcadik alkalommal hirdettek meg — tájékoztatnak a szervezők.
Nem kell kiírni, mennyi az árrés
Húsz évébe telt a román törvényhozásnak, hogy rájöjjön, sérti a piaci verseny szabályait és a szabad árképzéshez való jogot az, hogy a kiskereskedéseknek ki kell függeszteniük, milyen árréssel dolgoznak.
Egy hónapon át zajló verseny
Egy hónapon át zajló, ökológiai témájú online esszéversenyt hirdettek diákok számára.
Cookie