×
2021. 10 21.
Csütörtök
Orsolya
20 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.25 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Vérre van szüksége egy édesapának

2021.08.13 - 13:28
Megosztás:
Vérre van szüksége egy édesapának
Sürgősen vérre lenne szüksége egy kétgyermekes szamosdarai édesapának, Nagy Mihálynak. Családja és barátai az emberek jóindulatában bízva kérik a lakosság segítségét a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Az apuka jelenleg a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház intenzív terápiás osztályán fekszik, egy komoly műtétet követően rengeteg vért vesztett, állapota súlyos. Kezeléséhez sürgősen A2-es típusú vérre lenne szüksége, de adhat vért bárki, aki megjegyzi a vérközpontban, hogy Nagy Mihály részére lesz.

Azok, akik segíteni szeretnének, Szatmárnémetiben, a Ravensburg utca 4. szám alatt található vérközpontban adhatnak vért hétfőtől péntekig 7.30 és 11 óra között. Mindenképpen mondják el, hogy a véradományt "Nagy Mihai" részére szeretnék felajánlani. B.K.
 

Ne legyünk közömbösek! Adjunk vért!
Ne maradjunk közömbösek szenvedő embertársainkkal szemben: adjunk vért! — buzdítanak a csendőrök. Idén már harmadszor önkénteskedtek.
Vérközpont: oltottak is adhatnak vért
Nem zárja ki a véradás lehetőségét a Covid-19 elleni oltás, az immunizálás után is lehet vért adni. A védettségi igazolvány vagy zöldigazolvány megléte ugyanakkor nem feltétel a véradás során.
Véradókat várnak, az  utaztatást biztosítják
Ismételten közös véradási akciót hirdettek az RMDSZ érkávási szervezetének tagjai. Segítenek az utaztatásban is, a kérésük csak annyi, hogy aki teheti, adjon vért a súlyos betegséggel küzdő, 13 éves adyfalvi Rebekának.
Cookie